Thursday, April 25, 2024

Noul Superman va fi bisexual. Jon Kent, într-o relație cu prietenul său Jay, în ediţia din noiembrie a revistei de benzi desenate DC Comics

Must Read

Jon Kent, cel mai nou Superman, va fi bisexual în noul număr al revistei de benzi desenate DC Comics, care va apărea în noiembrie. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii DC Comics cu prilejul National Coming Out Day, o zi de conștientizare a comunității LGBT, inițiată în SUA.

Noul Superman va fi bisexual. Jon va fi prezentat într-o relație de același sex cu prietenul său Jay Nakamura, anunţă BBC. În ediţia de noiembrie a revistei de benzi desenate, Jon preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

De la lansarea serialului, în luna iulie, Jon a luptat împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a împiedicat un atac armat într-un liceu și a protestat faţă de deportarea refugiaților.

Pe Jay, reporterul cu ochelari și părul roz, Jon l-a cunoscut într-un număr anterior. DC Comics a anunţat că cei doi vor avea o relație romantică în cel de-al cincilea număr.

- Advertisement -

Noul Superman va fi bisexual. Imagini cu Jon și Jay sărutându-se

Nu au fost încă dezvăluite detaliile scenariului, dar DC Comics a făcut publice câteva imagini cu Jon și Jay sărutându-se.

Scenaristul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit prima dată slujba, s-a gândit la „ce ar trebui să fie Superman astăzi. M-am gândit că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pe Clarke Kent cu un alt salvator alb și heterosexual„, a spus Taylor.

Taylor a ţinut să precizeze, totodată, că, deşi noul Superman a avut parte şi de critici, a stârnit totuşi un val de reacţii pozitive.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x