Thursday, April 18, 2024

Orban, dezlănţuit la adresa lui Cîţu&Iohannis: „Parcă cineva le-a spălat creierele, se duc ca orbeții către prăpastie”

Must Read

Ludovic Orban a spus, marți, într-o conferință de presă, că nu va mai vota a doua oră o învestire a unui guvern condus de Florin Cîțu.

Fostul lider PNL Ludovic Orban s-a dezlănțuit marți la adresa lui Florin Cîțu și a lui Klaus Iohannis, după propunerea lui Dacian Cioloș premier.

„Trebuie să fii cu ochelari de cal, orb, să nu te uiți în partidul tău și să vezi că ai foarte mulți oameni decenți, serioși, care pot gira funcția de premier. Eu nu mă cramponez neapărat de propunerea formulată de parlamentari. Pe de altă parte, să te duci la negocieri când țara arde, la ușă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu te duci să propui o soluție pentru rezolvarea crizei, mi se pare ceva de noaptea minții. Parcă cineva le-a spălat creierele, se duc ca orbeții către prăpastie”, a spus Orban.

„Eu nu voi vota o a doua nominalizare a lui Florin Cîțu. Mai are 10 la sută cotă de încredere. Soluția Cîțu nu mai există, lucrul acesta este evident pentru orice om normal la cap”, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban profețește varianta alegerilor anticipate

- Advertisement -

Fostul lider al PNL susține că desemnarea lui Dacian Cioloș e doar o capcană, astfel încât Guvernul să pice. În acel moment, spune Orban, și USR ar susține alegerile anticipate.

„Există 3 formațuni politice care si-au demonstrat majoritatea, care își doresc alegerile anticipate. Si USR-ul, după ce o să vadă ca e un eșec desemnarea lui Dacian Cioloș, o să-și dorească alegeri anticipate. Cu tot respectul pentru Dacian Cioloș și pentru buna intenție pe care o are în formarea Guvernului. O să fie evident că ruptura dintre conducera actuală a PNL și USR se va adânci, pentru că Guvernul condus de Cioloș nu o să treacă”, a spus Ludovic Orban, fost lider al PNL.

Conform lui Orban, în trei luni de zile, toată munca zecilor de membri PNL, primari, consilieri judeţeni, susţinători, a fost făcută praf, PNL s-a prăbuşit în sondaje şi este la ora actuală inamicul numărul 1 al cetăţenilor, Iohannis s-a prăbuşit în încredere şi oricine intră pe pagina lui de Facebook vede.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x