Saturday, June 10, 2023

Rețeta de vafe cu Oreo din numai 2 ingrediente care a înnebunit TikTok-ul

Must Read

Ai văzut rețeta de vafe cu Oreo din 2 ingrediente? A devenit virală pe Tik Tok și mii de oameni au încercat-o. Este un mic dejun delicios pentru copii și un răsfăț de weekend pentru adulți. 

Chiar dacă nu iei micul dejun sau obișnuiești să mănânci alimente sărate la prima masă, această rețetă de vafe cu Oreo are doar 2 ingrediente și poate fi o gustare sau un desert de senzație.

Dacă nu ai un aparat de făcut vafe, ai putea să îți achiziționezi unul, pentru că nu este deloc scump, iar în felul acesta poți face vafe dulci, sărate sau chiar sandvișuri.

Rețeta clasică este delicioasă așa cum este; prepararea unei vafe cu doar 2 ingrediente – dintre care unul este cu siguranță iubit de toată lumea- o duce la un alt nivel. Rețeta de vafe Oreo de pe TikTok a devenit virală cu un motiv. Nu numai că este super delicioasă, dar va fi gata în cel mai scurt timp – pentru micul dejun sau desert.

- Advertisement -

Rețeta de vafe cu Oreo din 2 ingrediente a venit de la contul @canitwaffle, în care se fac experimente despre ce poate ajunge în aparatul de vafe.

Au testat sandvișuri cu unt de arahide și jeleu și au zdrobit cipsuri, transformându-le în vafe surprinzător de delicioase. Când vine vorba de Oreo, se pare că acest ingredient a dat lovitura în aparatul de vafe și a devenit viral.

Probabil că ai tot deja toate ingredientele în bucătărie chiar acum.

Ai nevoie de biscuiți Oreo și, desigur, lapte. Combină cele două ingrediente împreună și pune amestecul într-un aparat de vafe.  După ce este gata, vei avea o vafe delicioase de ciocolată pe care să le servești cu niște frișcă sau chiar înghețată.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This