Saturday, December 4, 2021

Tudor Ciuhodaru face un apel către Europa: „„E crimă cu premeditare!”

Must Read

Medicul și eurodeputatul Tudor Ciuhodaru face un apel prin care cere sprijin „imediat” pentru România. 

Tudor Ciuhodaru, medic și eurodeputat, face un apel prin care dorește să atragă atenția asupra situației din spitalele românești. Acesta a cerut sprijinul unor lideri de înalt nivel european.

„E crimă cu premeditare!”

„Solicit sprijin de urgență pentru România. Imediat înseamnă imediat! România se sufocă! Românii nu au acum acces la tratament. Am solicitat sprijin de urgență doamnei președinte Ursula von der Leyen și doamnei comisar Stella Kyriakides pentru 4 lucruri clare:

1 aprovizonarea cu medicamente precum Tocilizumab, antivirale și anticorpi monoclonali;
2. teste în temeiul Instrumentului pentru sprijin de urgență;
3. ventilatoare prin programul rescEU;
4. asigurarea de personal medical prin activarea Corpului Medical European.

- Advertisement -

Sper ca și autoritățile să sprijine acest demers. Cer, din nou, public includerea spitalelor private, care au paturi de terapie intensivă, în acest val 4. Este absolut nevoie ca aceste spitale, măcar pe această perioadă de foc, să devină funcționale și să asigure viața tututor românilor.

Este de noaptea minții. S-au uitat patru luni la televizor și n-au construit nici măcar o unitate de Terapie Intensivă sau un nou spital de boli infecțioase. E crimă cu premeditare!
Și măcar acum poate vor pune în practică planul B, o altă strategie, cei 4 piloni pe care îi tot repet de la începutul acestei pandemii bazată pe testare (extinsă, regulată, gratuită), vaccinare, distanțare și asigurarea accesului rapid și gratuit la tratament.

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serialul „Sex and the City” revine pe ecrane! Cum se numește continuarea și când are loc premiera. Trailerul oficial VIDEO

Trailerul continuării serialului „Sex and the City”, intitulată „And Just Like That”, a fost lansat de HBO Max. „And Just...
- Advertisement -

More Articles Like This