Thursday, December 9, 2021

VIDEO Vladimir Putin despre o jurnalistă americană: Prea frumoasă ca să înțeleagă ce-i spun / Ce l-a enervat pe liderul rus

Must Read

Președintele Vladimir Putin a întruchipat perfect stereotipul rușilor mai puțin educați, oferind un exemplu de sexism, pe scenă, la o dezbatere despre criza energetică în cadrul căreia i-a spus unei jurnaliste CNBC că este ”prea frumoasă” pentru a-i înțelege argumentele, relatează CNN și The Daily Beast.

Schimbul de replici a avut loc miercuri cu ocazia semniarului ”Russian Energy Week” (Săptămâna Energiei Rusești) organizat la Moscova și moderat de jurnalista americană Hadley Gamble.

În cadrul interviului cu Vladimir Putin, pe scena evenimentului, aceasta l-a presat pe președintele Rusiei pe tema șantajului practicat la adresa Europei, prin livrările limitate de gaze naturale cu scopul de a crește prețul.

După ce Putin a respins aceste acuzații, jurnalista americană l-a întrebat cum ar putea Moscova să-și convingă partenerii europeni că este un furnizor de gaze naturale de încredere având în vedere evoluțiile din ultima perioadă.

- Advertisement -

“O femeie frumoasă, drăguță. Îi spun una, și ea spune cu totul altceva. De ca și cum nu ar fi auzit ce am declarat”, a ripostat Putin, întorcându-se spre bărbații din public.

Gluma sa sexistă vine după ce relatările din presa controlată de Kremlin despre vizita subsecretarului de stat SUA Victoria Nuland s-au axat pe comentarii legate de ”avansul feminității” în Occident, ziariștii lui Putin vorbind despre ”femeile nebune și isterice din guvernul american”.

Pare evident că Putin însuși împărtășește aceste abordări, pe lângă motivația propagandei antioccidentale.

“O să repet încă o dată pentru dumneavoastră”, a spus Putin, pe scenă, înainte de a insista că Moscova a sporit, de fapt, livrările de gaze naturale către Europa și că ”nu există nicio dovadă” care să ateste că folosește acest lucru ca pe o armă împotriva partenerilor europeni.

“Chiar am spus ceva atât de dificil de înțeles?”, și-a continuat el ironiile.

Putin a mers mai departe, afirmând că liderii occidentali care fac astfel de acuzații ”și-au ieșit complet din minți”.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This