Monday, November 29, 2021

Viitoarea rețea de socializare a lui Donald Trump stârnește un interes deosebit pe Wall Street / Lupta fostului președinte cu ”tirania giganților”

Must Read
Compania care ar trebui să permită rețelei de socializare a lui Donald Trump să devină publică se confruntă cu o ascensiune fulgerătoare pe Wall Street. Un succes care ilustrează atât febra speculativă în jurul titlurilor mass-media, cât popularitatea fostului președinte SUA cu baza sa electorală, potrivit AFP.
După ce a fost suspendată de mai multe ori vineri dimineață, acțiunea Digital World Acquisition Corp a crescut la jumătatea sesiunii cu 118%, până la 98,97 de dolari.
Prețul său a scăzut cu aproximativ 200% astăzi, după ce a urcat deja cu peste 350% joi la închidere.
Pe baza celor mai recente cifre, valoarea de piață a grupului a ajuns la 3,2 miliarde de dolari.
O sumă impresionantă pentru o firmă recentă, până atunci confidențială și fără activitate comercială.
Digital World Acquisition Corp, care tranzacționează sub simbolul DWAC pe Nasdaq, este într-adevăr o companie de achiziții cu scop special, sau SPAC în engleză, adică o companie fără activitate listată la bursă în vederea unei fuziuni cu o companie pentru care strânge fonduri prin vânzarea de acțiuni.
Când s-a alăturat Nasdaq-ului în septembrie, DWAC a strâns 293 de milioane de dolari.
Prin urmare, compania țintă s-a dovedit a fi noul grup media al lui Trump, fondat în februarie în Delaware, care urmează să finanțeze proiectul de rețea socială al miliardarului republican.
Intitulată „Adevărul social”, această viitoare platformă a fost prezentată de fostul președinte ca o alternativă la Facebook, Twitter și YouTube unde a fost interzis fiindcăă și-a incitat susținătorii la violență înainte de invadarea Capitoliului, pe 6 ianuarie.
Într-o declarație publicată miercuri pentru a anunța fuziunea cu DWAC, Trump a spus că vrea „să reziste tiraniei giganților tehnologiei” și că este indignat că a fost „redus la tăcere”.
Sursa: hotnews.ro
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This