Tuesday, May 30, 2023

Adevăratul Joc al Calamarului. Un bărbat a fost condamnat la moarte şi executat pentru că a introdus serialul Squid Game în Coreea de Nord

Must Read

Un nord-coreean a fost condamnat la moarte și executat, după ce a vândut copii ale serialului Jocul Calamarului.

O copie a serialului Jocul Calamarului (Squid Game) ar fi fost adusă ilegal din China, pe un stick USB, și vândută unui elev din Coreea de Nord, care apoi a dat-o prietenilor săi. 109 Sangmu, serviciul de supraveghere al guvernului de la Phenian, i-a prins pe elevi după ce ar fi primit o informare de la o sursă neidentificată, după care a fost prins şi contrabandistul, care a fost condamnat la moarte, scrie Daily Star.

Elevii care au vizionat serialul au fost şi ei pedepsiţi: cel care a cumpărat copia a fost condamnat la închisoare pe viață, iar cei care doar au urmărit serialul au fost condamnați la 5 ani de muncă silnică.

Mai mult decât atât, directorul școlii, profesorii elevilor și administratorii școlii au fost daţi afară din serviciu, după cum transmite Radio Free Asia. „Au fost excluși din partid. De asemenea, vor fi trimiși să muncească în minele de cărbune sau vor fi exilați în zonele rurale ale țării”, adaugă sursa citată.

- Advertisement -

O lege nord-coreeană privind „Eliminarea gândirii și culturii reacționare” a dus la blocarea distribuirii în mass-media a conținutului provenit din țări capitaliste, iar în unele cazuri aceste „infracţiuni” se pedepsesc cu moartea.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This