Sunday, October 2, 2022

Aplicaţie lansată de un start-up românesc pentru a economisi la cumpărăturile de alimente

Must Read

Startup-ul românesc bonapp.eco lansează aplicaţia care îşi propune să combată risipa de alimente şi prin care consumatorii economisesc până la 80% la achiziţia de produse alimentare. Compania intenţionează să se extindă în alte ţări din regiune anul viitor şi să salveze de la risipă 30 de milioane de pachete cu produse până în 2023.

”Grégoire Vigroux, business angel şi antreprenor în serie, împreună cu Diego Roy de Lachaise, fost Senior Tech Consultant la KPMG, şi cu Zsolt Kadar, fost executiv Apple, au lansat bonapp.eco, o aplicaţie mobilă care are ca scop combaterea risipei de alimente, conectând consumatorii cu comercianţii ale căror alimente se apropie de data de expirare.

Produsele vor fi vândute la preţuri mai mici cu 40%- 80%. Aplicaţia este disponibilă pe iOS şi Android. Alimentele sunt achiziţionate cu cardul, prin intermediul aplicaţiei, dintr-o reţea de 35 de afaceri afiliate din Bucureşti. În prezent aplicaţia include supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, brutării, cafenele şi hoteluri. Lansarea în alte oraşe din România este planificată pentru T1 2022, în timp ce extinderea în alte ţări din regiune va începe în T2”, anunţă reprezentanţii bonapp.eco.

- Advertisement -

bonapp.eco estimează că aplicaţia are un potenţial de piaţă de cinci milioane de utilizatori numai în România. Utilizatorul ţintă locuieşte în mediul urban, are cont bancar, îşi doreşte să cumpere produse de calitate şi, totodată, să economisească bani.

„La nivel global se iroseşte 40% din cantitatea totală de alimente, conform World Wildlife Fund. Numai risipa de alimente este cauza pentru 10% din emisiile de gaze cu efect de seră, la nivel mondial.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This