Friday, March 29, 2024

Arsenie Boca, profeție pentru România: Vor veni vremuri foarte grele. Vor cădea și cei aleși. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri!

Must Read

Arsenie Boca este renumit pentru profețiile care le-a lăsat de-a lungul timpului. Părintele spune că întreaga omenire își vă pierde speranța în lupta care se apropie.

Arsenie Boca, profeție pentru România. Profeția marelui duhovnic ar fi fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

Arsenie Boca, profeție pentru România: Vor veni vremuri foarte grele. Vor cădea și cei aleși. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri!

”In ea, ne-a spus parintele Arsenie, se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca. Voi trebuie sa infruntati cu intelepciune aceasta amenintare si intelepciunea va va fi data voua, precum si la multi altii, pentru a rapune Raul. Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Profetiile parintelui Arsenie Boca: ”Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta”

- Advertisement -

Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

„Americanii pe care stiu ca-i astepti nu vor veni. Pe noi, singuri, ne asteapta o lupta grea si lunga. Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiutori”, scria Vasile Serbu, in cartea „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x