Thursday, March 28, 2024

Black Friday 2021. Fashion Days începe campania pe 10 noiembrie. Preţuri cu 80% mai mici decât în mod normal

Must Read

Fashion Days intră în forţă în campania de Black Friday în dimineaţa zilei de 10 noiembrie cu reduceri uluitoare de până la 80%. Peste 2.000 de produse sunt în joc, iar valoarea stocului e de 230 de milioane de lei.

Fashion Days intră în forţă în campania de Black Friday în dimineaţa zilei de 10 noiembrie cu reduceri uluitoare de până la 80%. Peste 2.000 de produse sunt în joc, iar valoarea stocului e de 230 de milioane de lei.

Black Friday 2021. Fashion Days este cel mai mare retailer online de fashion, controlat de Dante International, compania care operează și eMAG. Black Friday va ţine pentru Fashion Days în perioada 10 – 12 noiembrie.

Directorul general al companiei, Robert Berza, a spus că anul acesta nu se vor vedea creşteri de preţ faţă de anul trecut.

- Advertisement -

„Avem câteva excepții, puține produse pe care le-am cumpărat mai scump decât anul trecut, pentru că marfa pentru această toamnă a fost negociată în perioada noiembrie-decembrie anul trecut și a intrat în producție undeva în martie. Pe de altă parte, colegii noștri de la comercial încep discuțiile pentru toamna viitoare imediat după acest Black Friday și este posibil ca atunci să apară diferențe. Acum avem excepții care sunt într-o inflatie normală, aș spune”, a explicat Berza. Potrivit acestuia, focusul principal al companiei a fost de a avea marfă în contextul în care foarte mulți jucători mari din offline au început să se extindă puternic și online, urmare a pandemiei.

Dacă vorbim de modul de livrare, şeful Fashion Days a explicat că până vineri noaptea va putea livra curierilor 70% din produsele comandate de clienți și restul de 30% până în data de 25 noiembrie. „Ne-am dori ca oamenii să ridice produsele din easybox cât mai repede (înaintea celor 36 de ore cât rămân produsele n.red), pentru ca și alți oameni să se bucure la fel de rapid de produsele loc”, mai spune managerul pentru Economica.

Black Friday e estimat să aducă companiei în jur de 40.000 de clienţi noi. „Black Friday nu este pentru Fashion Days despre profit. Este preponderent despre a aduce cel mai mare număr de clienți”, mai explică Robert Berza care estimează că evenimentul va aduce companiei în jur de 40.000 de clienți noi, dintr-un total de aproximativ 145.000 de clienți ce vor cumpăra de Black Friday, cu 28% mai mult față de anul trecut.

Cele mai multe comenzi vor fi, probabil, dimineaţa, crede managerul, şi aproximativ 207.000 de comenzi în total campanie, cu 27% mai mult decât anul trecut. „Vom vedea vârfuri de aproximativ 60.000 de vizitatori simultan la primele minute ale campaniei”, a mai spus el.

„Deși anul trecut, pe vârf de pandemie, am avut cel maai bun Black Friday din toate timpurile, anul acesta credem într-o creștere a numărului de clienți cu aproape 28%. Și în campania din mai am avut o creștere și de 30% în total clienți. Credem că modul în care am pregătit oferta o să ne asigure rezultate cel puțin similare cu ce am făcut în campania din mai și probabil va fi un Black Friday unic. Pe o piață care încă așteaptă să atingă nivelurile din 2019, noi ne putem folosi de moment pentru a ne accelera creșterea din piață”.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x