Friday, March 29, 2024

BLACK FRIDAY eMAG. Cei mai scumpi adidaşi costă 123.000 de lei

Must Read

BLACK FRIDAY eMAG. Marile magazine se întrec în fel de fel de campanii şi bannere publicitare care anunţă că pe site-urile lor au început deja reducerile. Pe site-ul eMAG, unde se vând online milioane de produse, din diverse categorii, există posibilitatea filtrării produselor în funcţie de preţ.

BLACK FRIDAY eMAG. Cel mai scump produs de pe site-ul eMAG  este o pereche de pantofi sport, marca Reebok, care erau puşi luni la vânzare cu preţul de 123.000 de lei.

Dacă nu ai toţi banii odată, site-ul îşi dă posibilitatea să îi cumperi în rate, astfel poţi plăti 10.250 de lei, lunar, pentru a-i achita într-un an. Asta dacă îi cumperi în rate fără dobândă. Şi încă o condiţie importantă: trebuie să porţi mărimea 38, pentru că doar aceasta mai este disponibilă.

BLACK FRIDAY eMAG. Reduceri substanţiale la televizoare şi laptopuri

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

- Advertisement -

Reprezentanţii eMAG recomandă să aveţi aplicaţia actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă şi toate datele, respectiv adresele de livrare, completate în contul de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2021, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede, mi spun cei de la eMAG.

După plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare iți va fi comunicat înainte sa finalizezi comanda.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x