Wednesday, April 24, 2024

Ce salariu are un angajat de la McDonald’s. Munceşte pe brânci pentru aceşti bani

Must Read

McDonalds este unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante de tip fast-food din lume, iar în România este unul dintre cei mai mari angajatori. Puţini ştiu, însă, cât câştigă un angajat şi ce trebuie să facă pentru salariul pe care îl primeşte lunar.

Ce salariu are un angajat de la McDonald’s. Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume şi-a deschis primul restaurant în România în 1995, la Piaţa Unirii din Bucureşti.

Ce salariu are un angajat de la McDonald’s

Unul dintre cele mai iubite lanţuri de restaurante de tip fast-food din România are 87 de restaurante în 27 de oraşe şi 43 de McCafe. La nivel național, McDonald’s este unul dintre cei mai mari angajatori.

- Advertisement -

De exemplu, un angajat la McDonald’s Pipera are un salariu lunar de 2600 de lei net, care include sarariu de bază, tichete de masă, ore lucrate pe turele de weekend (suma poate varia în funcţie de orele lucrate în weekend), bonus de disponibilitate 3o0 de lei.  De asemenea, beneficiază şi de o reducere de 50 la sută la producele preferate în timpul programului de lucru.

Principalele responsabilităţi ale angajatului la Mc

Trebuie să lucreze în toate zonele restaurantului- bucătărie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurând curățenia în interiorul și exteriorul restaurantului;

Să servească clienţii, adoptând în permanență o atitudine prietenoasă;

Să pregătească produsele  la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară;

Asimilarea informațiilor tehnice și abilitaților practice care au legătură cu domeniul de activitate – produse, materii prime și termene de garanție, echipamente, tehnici de vânzare, lucrul cu oamenii, etc.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să fii angajat la Mc

Studii medii finalizate;
Atitudine pozitivă și orientare către client;
Atitudine proactivă;
Abilități de lucru în echipă;
Capacitatea de a lucra sub presiune și orientarea către rezultate.

Investiția McDonald’s în România este de peste 900 de milioane de lei.  Numărul angajaților este de peste 5.500 de angajati, iar numărul clienților zilnici este de peste 230.000.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

JT Grup Oil vine la bursă – Jean Paul Tucan: Urmează listarea la BVB după un IPO de majorare a capitalului social. Prospectul este...

♦ Compania scoate la vânzare 28,5% din capital ♦ Oferta s-ar putea derula după perioada sărbătorilor de Paşte ♦ Debutul la BVB ar aduce...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x