Saturday, September 24, 2022

Cea mai vaccinată regiune din lume anulează Crăciunul de teama Covid

Must Read

În ciuda faptului că toată populația din Gibraltar este vaccinată, autoritățile au anulat toate evenimentele de Crăciun și oamenii sunt sfătuiți să nu ia parte la evenimente sociale sau petreceri în următoarea lună.

Peste 118% din populația Gibraltarului este complet vaccinată împotriva Covid-19, această cifră depășind 100% prin prisma dozelor administrate spaniolilor care trec granița pentru a lucra sau pentru a vizita zona, conform eturbonews.com.

De asemenea, măștile sunt încă obligatorii în magazine și în transportul public.

„Creșterea drastică a numărului de persoane testate pozitiv pentru Covid 19 în ultimele zile ne amintește faptul că virusul este încă foarte răspândit în comunitatea noastră și că este responsabilitatea noastră a tuturor să luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a ne proteja pe noio și cei dragi”, a spus ministrul Sănătății Samantha Sacramento.

- Advertisement -

Gibraltar, micul teritoriu britanic care împarte o graniță terestră cu Spania, a înregistrat o medie de 56 de cazuri noi pe zi în ultimele șapte zile, în creștere de la mai puțin de 10 pe zi, în septembrie. Creșterea cazurilor este descrisă de guvern ca „exponențială” și are loc în ciuda faptului că Gibraltar are cea mai mare rată de vaccinare din lume.

118% din populația regiunii este vaccinată cu două doze și 121% cu o doză, conform Our World in Data.

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Comisia Europeană vrea ca 90% din populația UE să fie testată pentru cancer până în 2025

Până în 2025, 90% din populația UE care îndeplinește criteriile de screening ar trebui să fie testată pentru cancerul...
- Advertisement -

More Articles Like This