Friday, December 3, 2021

Celine Dion și-a anulat concertele. Artista nu se mai poate ridica din pat

Must Read

Celine Dion a anulat câteva concerte care urmau să aibă loc în această perioadă, iar surse din familia artistei au declarat că este foarte grav bolnavă.

Vedeta și-a cerut scuze echipei și fanilor. După mai bine de opt luni de pregătire, are „inima frântă” pentru că este nevoită să întrerupă repetițiile noului său spectacol din Las Vegas.

Celine Dion urma să joace, din 5 noiembrie, pe scena miticului Caesars Palace (1.141 de spectacole în 16 ani!)

Starea de sănătate a cântăreței este cea care îi îngrijorează pe rudele ei și pe producătorii turneului, AEG și Concerts West: într-adevăr, ea pare să sufere de spasme musculare care nu se potolesc și o împiedică să urce pe scenă.

- Advertisement -

Vorbim de câteva luni de absență, potrivit New In 24.

Și, chiar dacă cântăreața de 53 de ani încearcă să fie optimistă, aceste dureri fizice și imprevizibile au forțat-o să-și anuleze toate concertele cel puțin până în februarie 2022. Ea afirmă că se va întoarce pe scenă doar atunci când își va reveni complet.

O rudă a vedetei a vorbit pentru revista „Here”: „Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”.

Claudette Dion, sora cântăreței, a spus că ce i se întâmplă artistei e dureros, dar nu foarte grav. „Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This