Friday, March 29, 2024

Chiria care a îngrozit România. Un proprietar cere nu mai puțin de 9.000 de euro pentru trei nopți, într-un apartament cu două dormitoare, la Cluj!

Must Read

Pretențiile se ridică din ce în ce mai mult la Cluj. Cel mai scump oraș din țara noastră a bătut un nou record în ceea ce privește prețurile extrem de ridicate.

Chiria care a îngrozit România. Organizatorii Untold au anunțat în cursul zilei de luni că cel mai mare festival din Europa de Est, va avea loc la Cluj, în perioada 4-7 august 2022.

Chiria care a îngrozit România. Un proprietar cere nu mai puțin de 9.000 de euro pentru trei nopți, într-un apartament cu două dormitoare, la Cluj!

La scurt timp, hotelierii şi persoanele care închiriază apartamente şi-au făcut publice ofertele pentru cele patru zile şi patru nopţi cât va dura festivalul.

- Advertisement -

Astfel, s-a ajuns închirierea unui apartament cu două dormitoare într-un hotel de numai 3 stele de lângă un centru comercial să coste 43.611 lei, echivalentul a aproape 9.000 de euro. Culmea este că acest preţ acoperă doar trei din cele patru nopţi. Conform anunţului, apartamentul e situat la 3,1 kilometri distanţă de centrul Clujului, dar ceea ce nu se precizează, la încă tot cam pe atât de parcul în care se organizează festivalul.

Preţurile sunt ceva mai mari decât în 2021, când festivalul Untold a fost organizat în septembrie. Organizatorii au limitat atunci cu peste 25% numărul fanilor, dar chiar şi aşa peste 265.000 de fani s-au bucurat de ediţia din acest an a festivalului. Potrivit organizatorilor, a fost vorba de fani veniţi din peste 100 de ţări ale lumii şi din toate zonele ţării.

Organizatorii UNTOLD anunță că următoarea ediție a festivalului va avea loc în perioada 4-7 august 2022, la Cluj-Napoca.

„UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic”, au transmis, luni, organizatorii festivalului.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x