Sunday, October 2, 2022

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Must Read

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. După ce a anunţat că va lansa cartea biografică a unuia dintre cei mai de temuţi interlopi din România, ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, actorul a mai dat o veste.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru.Anunţul a fost făcut public recent, spunând își dorește enorm să producă și, cine știe, chiar să regizeze un film făcut pe baza scenariului scris în cartea lui, ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru

Mai am un film. Este cu nume, prenume, subiect și predicat. Il lansez când ajung la 50k abonați așa că dacă îl vedeți pe asta și credeți ca merită, dați un subscribe”, a fost anunțul despr efilmul pe care îl va dedica lui Nuțu Cămătaru. Iar titlul filmului pare deja decis: ”Familia e familie, clanul e clan”.

- Advertisement -

În rolul principal ar fi nimeni altul decât Mihai Bendeac, cu care Codin are o relaţie strânsă de prietenie. Propunerea i-a fost făcută, iar juratul de la Antena 1 a acceptat.

Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj. În principiu, Bendeac a acceptat”, a spus Codin Maticiuc, pentru Fanatik.ro.

Codin Maticiuc, despre cartea scrisă „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru”

Interesul pentru subiect i-a fost trezit lui Codin Maticiuc în anul 2014, când citea un ziar în Miami, iar pe prima pagină era chiar Nuțu Cămătaru.

Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru

Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani de zile. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu.

Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This