Sunday, December 5, 2021

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Nu ştiu câţi români se pot lăuda cu această performanţă”

Must Read

Costi Ioniță este unul dintre compozitorii care au contribuit la albumele „Live N Livin” al lui Sean Paul și „Positive Vibration” al lui Jesse Royal, ambele nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, la Premiile Grammy 2022. Este a doua nominalizare pentru compozitorul român, după cea din 2012, când albumul ”Summer în Kingston” al lui Shaggy a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun album reggae”.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy. Costi Ioniță şi-a pus amprenta pe unul dintre marile succese muzicale lansate anul acesta, melodia „Go Down Deh” interpretată de Spice, Sean Paul și Shaggy.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Nu ştiu câţi români se pot lăuda cu această performanţă”

Piesa a cunoscut un succes răsunător pe YouTube, unde a înregistrat peste 34 milioane vizualizări.

Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

- Advertisement -

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe reţelele sociale.

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 va avea loc pe 31 ianuarie la Staples Center din Los Angeles.

Costi Ioniţă a mai primit o nominalizare la Premiile Grammy în 2012. Pa albumul semnat Shaggy, care a intrat în competiţie la categoria „Cel mai bun album reggae”, s-au aflat două piese compuse de producătorul român: piesa „Dame”, pentru care Shaggy a făcut un featuring cu Kate deLuna, și piesa „Fired Up”, o colaborare între artistul reggae și Pitbull.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care...
- Advertisement -

More Articles Like This