Thursday, April 18, 2024

Dan Bittman, unul dintre cei mai aprigi coronasceptici şi contestatari ai măsurilor anti-COVID, are certificat verde. Artistul, surprins în mall

Must Read

Dan Bittman, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor anti-COVID, a fost surprins, recent, în mall, în condiţiile în care accesul în centrele comerciale se face exclusiv pe baza certificatului verde, care trebuie să ateste fie că te-ai vaccinat, fie că ai trecut prin boală.

Dan Bitman (59 de ani) pare să fie posesor de certificat verde, altfel nu ar fi putut intra în mall Băneasa, acolo unde a fost surprins de paparazzii Click! în ziua de 18 noiembrie. Bittman a intrat fără probleme în centrul comercial, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artistul se află în una dintre cele două situaţii: fie s-a vaccinat, fie a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Bittman, împotriva vaccinurilor cu ARN mesager

Dan Bittman anunţa, în luna mai a acestui an, că ia în calcul să se vaccineze, dar nu cu vaccinuri realizate pe baza tehnologiei ARN mesager, în care nu are încredere.

- Advertisement -

Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spunea Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV.

Dan Bittman a contestat aprig măsurile anti-COVID

Încă de la începutul pandemei, Dan Bittman s-a declarat coronasceptic, fiind unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor anti-COVID. El a îndemnat constant oamenii să iasă în stradă pentru a protesta faţă de restricții.

Bittman a ajuns chiar până acolo încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19, afirmaţii în urma cărora a primit un val de critici din partea fanilor.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, declara artistul anul trecut, pentru Gândul Live.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x