Thursday, April 25, 2024

De ce nu zâmbește niciodată Ion Țiriac. Americanii au dezvăluit totul despre miliardarul României

Must Read

Poate v-ați pus întrebarea de ce unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac, nu zâmbește niciodată.

Americanii au analizat comportamentul omului de afaceri și au ajuns la o concluzie dură.

Într-un articol publicat de New York Times, jurnaliștii de peste ocean îi fac portretul fostului mare jucător de tenis român.

“Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu zâmbește, pentru că are o imagine de protejat! Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

- Advertisement -

Dar Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o aliură ceva mai blândă. Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis multimilionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete precum Rod Laver și Stan Smith”, scriu cei de la New York Times.

Jurnaliștii americani prezintă și viața nefardată a miliardarului român.

Tatăl său a murit de o boală necruțătoare, pe când Ion Țiriac avea doar 11 ani, iar mama sa lucra într-o fabrică, pentru a întreține familia. A fost un copil campion la tenis de masă și jucător olimpic de hochei pe gheață în România, apoi s-a alăturat circuitului de tenis!

Înainte de a deveni om de afaceri, era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase”, a scris New York Times, conform prosport.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x