Friday, March 29, 2024

Florin Cîțu, replică pentru Raluca Turcan: Să-și asume dacă nu mai sunt bani de pensii

Must Read

Florin Cîțu a răspuns, luni, atacurilor lansate de ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, care a spus că din 26 noiembrie România nu va mai avea bani de pensii și salarii. Să-și asume dacă nu mai sunt fonduri, a fost replica premierului interimar.

“Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința BPN să spună, nu în presă.

Este ministrul Muncii. Să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a susținut Florin Cîțu.

Replica lui vine la scurt timp după ce într-un mesaj trimis pe grupurile interne ale PNL, Turcan l-a acuzat că “e dispus să joace la poker până și banii de pensii”.

- Advertisement -

“Florin, eșți dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, a scris Turcan.

Este vorba despre peste 2,7 miliarde de lei care au fost tăiați de la Ministerul Muncii la prima rectificare bugetară, cu promisiunea că banii vor fi dați înapoi la a doua rectificare. Însă o nouă rectificare nu poate fi făcută câtă vreme România nu are un guvern cu puteri depline, așa că banii nu au ajuns înapoi la Ministerul Muncii.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x