Thursday, March 28, 2024

Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Se găsește în orice supermarket și are beneficii extraordinare pentru organismul uman!

Must Read

Ananasul are un gust fantastic și îl găsim în orice supermarket. Pe lângă aroma răcoritoare, acest fruct vine cu beneficii uimitoare pentru organism.

Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Ananasul vine tocmai din sudul Brazilieiși și curios este faptul că face parte  dintr-o specie  care în procente largi nu este comenstibilă. Acest aliment conține vitamina C, mangan și bromelaină, în cantități foarte mari.

Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Se găsește în orice supermarket și are beneficii extraordinare pentru organismul uman!

Datele ultimelor studii demonstrează faptul că fructul tropical vine cu o multitudine de beneficii și fac minuni pentru organismul uman.

- Advertisement -

Ananasul are efect antiinflamator și ajută în tratarea a mai multor boli. Efectele benefice se pot datora bromelainei, ce se regăsește în tulpina plantei, dar care se regăsește în cantități infime și în sucul fructului. Aceasta se folosește în scopuri medicale pentru ameliorarea unei liste întregi de afecțiuni, de la febra la arsuri.

Tot bromenaila regăsită în ananas face minuni când este pusă la o laltă cu tripsina si rutina.  Aceasta poate combate infalamațiile sua afecțiunile genunchiului pentru pacienții care au osteoartrita, cu posibile efecte asupra poliartritei reumatoide.

De altfel, ananasul conține mangan, care este esențiale pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor sanatoase. Totodată, poate ajuta la combaterea bolilor precum osteoporoza osoasa care e principala cauză a fracturilor.

Ananasul vine cu un ajutor de nădejde și pentru pacienții cu boli renale cronice. Acesta are un continut scazut de potasiu si poate mentine o nutritie buna pentru persoanele cu boli cronice. Totodată poate ajuta la combaterea  bolilor parazitare.

Ananasul este un prieten de nădejde și și pentru sezonul rece. Fructul este foarte bogat in vitamina C, care este foarte cunoscuta pentru stimularea sistemului imunitar, sustinerea actiunii antibacteriene si antivirale, aceasta vitamina, in forma naturala, se gaseste in ananas. 58% din doza zilnica recomandata poate fi obtinuta dintr-o portie de 100 g de ananas!

Totodată, cele mai multe studii au indicat ca bromelaina din ananas poate ajuta la ameliorarea simptomelor sinuzitei si la accelerarea timpului de recuperare.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x