Monday, November 29, 2021

Google a avut unul dintre cele mai bune trimestre din istoria sa, cu afaceri de 65 miliarde dolari și profit de aproape 19 miliarde

Must Read

​Grupul Alphabet a înregistrat trimestrul trecut o cifră de afaceri în creștere cu 41% și profit net mai mare cu 68% față de perioada similară din 2020, depășind estimările analiștilor financiari. Grupul a avut o cifră de afaceri de 65 miliarde dolari și profit net de 18,9 miliarde dolari, iar publicitatea online a mers excelent.

Analiștii estimau profit de 16,2 miliarde dolari și cifră de afaceri de 63,5 miliarde dolari, iar cifrele foarte bune au venit datorită performanțelor motorului de căutare Google și ale aplicației YouTube. Compania a anunțat că YouTube a depășit pragul de 50 de milioane de useri care plătesc abonament lunar pentru a folosi versiunea Premium.

Veniturile din publicitate au crescut cu 43%, până la 53,1 miliarde dolari, iar oficialii Google spun că schimbările făcute de Apple la partea de confidențialitate în iOS au avut impact modest asupra veniturilor din publicitate ale Google și YouTube.

Grupul Alphabet deține 28,6% din piața mondială a publicității, arată datele eMarketer, în timp ce Facebook are 23,7%.

- Advertisement -

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This