Friday, April 19, 2024

Horoscop dragoste 2022. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche

Must Read

Anul 2022 va fi unul interesant și incitant pentru fiecare din noi atunci când vine vorba de iubire și relațiile de dragoste.

Horoscop dragoste 2022. Pentru unii dintre noi, acest an va fi despre a cunoaște o iubire nouă, pentru alții acest an presupune finalizarea unei relații și descoperirea uneia noi care împlinește, în timp ce pentru alții totul va fi despre a duce relația actuală la un alt nivel, mai înalt.

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Dragă Berbec, în anul 2022, vei avea o viziune clară și vei simți că ești pe drumul cel bun când vine vorba de iubire. Deja în primele zile ale anului, veți fi gata pentru orice. În primăvară, toți acei Berbeci care nu au intrat într-o relație vor avea acum o șansă. Scânteile de dragoste vor veni din multe părți.  Dorința ta de a obține dragoste și fericire va fi prezentă și te vei gândi pe ce cale să o iei. Vei fi mulțumit de alegerea ta și vei încerca să faci ca cealaltă parte să îți simtă entuziasmul.

Odată cu venirea verii, unii dintre membrii acestui semn zodiacal vor încerca să-și repare căsătoria sau relația. Decizia privind o vacanță comună îi va ajuta cu siguranță în acest sens. Berbecul trebuie să învețe că partenerul său de viață are dreptul și la propria opinie. Când accepți acest lucru, vei ști să apreciezi ceea ce ai.  În toamnă, cei care sunt încă singuri vor continua să caute dragostea. Berbecii singuri vor avea multe probleme în găsirea unui partener dacă nu au găsit unul până acum. Sunt ocupați, vor încerca să-și îmbunătățească viața emoțională și intimă.

Odată cu venirea iernii, unii Berbeci se vor găsi într-o poziție dificilă de a lua decizii importante cu privire la relația lor amoroasă. Când își dau seama că eforturile lor nu sunt așa cum era de așteptat, își vor întoarce spatele partenerului și vor pleca. Acest lucru nu se aplică tuturor Berbecilor, unii Berbeci vor face tot posibilul pentru a păstra o persoană dragă, indiferent de compromisurile pe care trebuie să le facă.

- Advertisement -

Horoscop dragoste 2022 Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
În anul 2022, Taurul va face tot posibilul să nu rămână fără un partener îndrăgostit. Din perioada lunii martie, Taurul va începe să-și folosească farmecul și să cucerească sexul opus. Acei nativi care sunt într-o relație sau căsătorie vor face, de asemenea, un efort și deseori purtați de un val de pasiune, pot ajunge în relații secrete. Vara aduce relații armonioase pentru cei căsătoriți, iar mulți vor decide extinderea familiei și vor dori să aibă copii.

Taurii singuri vor fi prinși în fălcile pasiunilor, mergând de la relație la relație, căutând lucruri pe care doar ei le știu. În toamna anului 2022, o mulțime de Tauri vor suporta consecințele aventurilor de vară, încercând din toate punctele de vedere să o mențină exact așa. Unii vor reuși, în timp ce alții vor transforma o aventură de vară într-o relație serioasă.  Odată cu venirea iernii, pasiunea se va potoli. Doar cei care sunt încă singuri își vor căuta sufletul pereche. Pentru mulți Tauri care sunt în relații, iarna va aduce și decizii de planificare a căsătoriei.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
În anul 2022, Gemenii vor fi indeciși în ceea ce privește dragostea. Începutul primăverii este cu siguranță o perioadă foarte dificilă pentru Gemeni. Le va fi greu să accepte responsabilitatea și vor fi adesea certăreți. Dorința lor de independență va continua să ardă. Cei care sunt într-o relație sau căsătorie se vor confrunta cu siguranță cu decizii dificile. În timpul verii, majoritatea Gemenilor vor fi în continuare nemulțumiți de viața lor intimă și emoțională. Aventurile frecvente sau doar încercările de a se dovedi în fața sexului opus îi vor duce la eșec. Toți acei Gemeni care vor reuși să stăpânească aceste impulsuri își vor putea salva relațiile. Fericirea și pasiunea în timpul verii le va oferi și mai multă încredere.

În toamnă, Gemenii vor fi gata pentru noi începuturi. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care evită relațiile serioase sau căsătoria de ani de zile. Acum vor fi gata pentru astfel de pași. În zilele reci de iarnă, Gemenii se vor dedica unui partener și se vor bucura de îmbrățișări și pasiuni lungi. El pune fericirea pe primul loc, iar partenerul său de viață îl va putea iubi într-un mod relaxat.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativul Rac va căuta dragoste pe tot parcursul anului 2022. Odată cu venirea primăverii, Racul poate intra într-o poveste emoțională și ar funcționa perfect în unele dintre etapele sale inițiale. Dar în cursul lunii aprilie, Racul își poate da seama că persoana care îl interesează nu este sinceră cu acesta sau nu are intenția de a se lega mai profund. Când ajunge vara, este timpul să reconsideri cât ai investit în relație și ce greșeli ai făcut.

Aceste trei luni sunt complicate pentru tine când vine vorba de relații emoționale și conjugale și ar trebui să te ferești de orice decizie bruscă. Nativii singuri au șanse mari să înceapă noi relații. În toamnă, apare o cale destul de dificilă pentru cei care se află într-o relație serioasă sau căsătorie. Tu și partenerul veți funcționa ca pe un balansoar, va fi nevoie de o mulțime de compromisuri reciproce și cumva atât tu, cât și cealaltă parte, veți fi încăpățânați și vă veți alunga reciproc din orgoliu. Pe de altă parte, pentru nativii singuri, situația este complet în favoarea lor. În viața ta apar oameni noi, ești dispus să te bucuri, să explorezi, să te distrezi mai mult ca niciodată.

Odată cu sosirea iernii, unele legături rupte pot fi reînnoite, fie din trecut, fie din prima parte a acestui an. Este posibil ca cineva dintr-o relație anterioară să se întoarcă la tine. Amândoi ați trecut prin câteva momente dificile și acum este momentul să vă reconectați. Iarna aduce o mare poveste de dragoste, o persoană pe care o găsești foarte atractivă și de care te vei îndrăgosti rapid și intens.

Horoscop dragoste 2022 Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
De la începutul anului 2022, sectoarele familiei și al iubirii vor fi foarte importante pentru Leu. În primele zile de primăvară, Leii ocupați vor avea tentații, relațiile importante pentru tine pot fi ușor întrerupte, așa că trebuie să îți dedici mai mult celor pe care îi iubești.  În ceea ce privește pe nativii singuri, aceasta este o perioadă în care poveștile emoționale încep cu ușurință și se termină și mai ușor.

Vara, pentru Lei, este o perioadă în care toate greșelile și omisiunile lor se pot reflecta direct asupra lor. Cei singuri nu pot sta liniștiți în această perioadă, rezultatul fiind începutul relațiilor de dragoste, fie cu oameni noi, fie cu cineva din trecut. Odată cu sosirea toamnei, urmează o altă „doză” de mici dificultăți, în domeniul parteneriatelor emoționale sau conjugale. Aceasta este ultima dată când trebuie să lupți cu adevărat pentru poveștile tale de dragoste. Leii singuri vor fi în starea lor standard de plăcere și libertate.

Cu toate acestea, iarna va aduce o soluție la relațiile care se clatină. Între timp, Leii singuri vor trebui să treacă printr-un tur al foștilor lor parteneri care se întorc, iar unii dintre voi vor trebui să recunoască că au făcut o greșeală, depunând mai multe eforturi în menținerea relațiilor de dragoste din trecut.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioară, anul 2022 este anul în care aceasta își va găsi iubirea și va fi cea reală și durabilă. Încă din primăvară, evenimentele romantice de dragoste se vor deschide la fiecare pas. Este posibil ca în unele dintre poveștile de dragoste nou create să existe o diferență de vârstă.  Cei care sunt în căsătorii și relații ar trebui să apeleze mai mult la partenerul lor, pentru că tentația va exista și este destul de grozavă.

Vara, tentațiile relațiilor secrete sunt încă puternice pentru Fecioarele ocupate. Unele minciuni pot fi dezvăluite. În ceea ce privește Fecioarele singure, această perioadă este o altă șansă pentru a găsi iubirea adevărată. Din nou, va fi o persoană puțin mai în vârstă decât tine și probabil va aduce durabilitate și stabilitate vieții tale. Dacă unele legături emoționale s-au rupt în prima jumătate a anului 2022, în toamnă, o relație poate fi reînnoită. Fecioarele dintr-o căsătorie sau într-o relație serioasă sunt sfătuite să nu cedeze tentațiilor din afară.

Odată cu sosirea iernii, unele povești de dragoste s-ar putea să revină și este mai mult decât sigur că de data aceasta vor rămâne. Multe relații se îndreaptă acum către angajamente, comunitate, căsătorie și chiar copii.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Anul 2022 este un an de decizii și mari schimbări pentru tine. Majoritatea Balanțelor vor iubi în acest an, sincer și fidel. Primăvara aduce relații armonioase și plăceri celor din relații și căsătorie. Dar nu pentru mult timp, pentru că cei care se căsătoresc vor fi predispuși la flirt, ceea ce îi poate duce prea departe. Balanțele singure vor fi conduse nebunește și memorabil de emoții. Vor urma zile pline de oportunități de dragoste, dar în prezent nu există loc pentru relații mai serioase.

În timpul verii, unele Balanțe vor fi ocupate să încerce să repare căsătoriile sau relațiile. Unii vor reuși, alții nu. Balanța singură va căuta dragoste, relaxare și distracție. Poate că din unele dintre aceste relații scurte, Balanța va găsi adevărata iubire. Odată cu sosirea toamnei, cei care și-au păstrat căsătoria sau relația pot fi mai calmi și tensiunile se vor diminua. Toleranța este necesară și știi cum să o menții. Iarna cu zile reci aduce parteneriate calde și frumoase. Aproape toate Balanțele singure își vor găsi sufletul pereche și vor păstra bine această relație. Căsătoriile și relațiile din perioada de iarnă vor aduce momente pașnice și armonie.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Dragostea este cu tine tot timpul anului, totul va merge conform planului în ceea ce privește dragostea. Pentru Scorpionii căsătoriți, primăvara aduce momente pașnice, momente fericite alături de persoana iubită. În ceea ce îi privește cei singuri, aceasta este o perioadă minunată pentru voi. Este posibil să fi intrat deja în 2022 îndrăgostit, iar dacă nu ai făcut-o, atunci se va întâmpla foarte curând.  În timpul verii, cei care au intrat recent în relații, dar și cei care au relații mai lungi, experimentează o problemă destul de neplăcută, aventuri care pot aduce probleme, gelozie și îndoială. Nativii singuri se vor bucura să caute un nou partener și vor fi atrași de persoanele mai în vârstă.

Odată cu sosirea toamnei, cumva totul se încadrează la locul lui, ai lămurit și ai rezolvat ceea ce depindea de tine. Acest lucru se aplică celor care sunt căsătoriți sau într-o relație pe termen lung.  În ceea ce privește dragostea în relații, vei rătăci cumva în această perioadă, revenind puțin în trecut, obținând o anumită activitate în jurul oamenilor noi, chiar dacă ești conștient că poți avea doar o aventură cu aceștia.

Iarna pentru Scorpionii singuri este o perioadă de reconectare cu cineva cu care au pierdut contactul și, în cele din urmă, intră într-o relație, care, în mod miraculos, ar putea fi destul de bună. În ceea ce privește relațiile și căsătoriile, situația este complet calmă. Iubirea înflorește ca niciodată și, împreună cu partenerul tău, dacă nu ai făcut-o deja, poți decide acum să te căsătorești.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Un an instabil pentru cei din relații și căsătorii. De la începutul anului și chiar în primăvară, relația cu partenerul tău este fragilă și te simți într-un fel neîmplinit și singur. Unii Săgetători pot începe deja unele activități secrete în această perioadă. Dacă ești singur, există puține șanse să intri într-o relație normală, deși setea este mult mai puternică pentru tine să întâlnești o relație care, dintr-un anumit motiv, trebuie să fie ascunsă ochilor publicului.

În timpul verii, situația pentru Săgetătorii singuri este mult mai bună. Există șanse foarte mari pentru o nouă poveste emoțională și o relație care ți-ar putea fi extrem de plăcută. Pentru unii dintre voi, există chiar posibilitatea de a activa evenimente cu foști parteneri. În toamnă, Săgetătorii aflați în căsătorii vor avea probleme în relațiile lor. Există șanse ca unii dintre voi să pună capăt în cele din urmă unei relații sau unei căsătorii, sau cealaltă parte să decidă că nu mai este nimic de făcut pentru relația voastră.

În perioada de iarnă, unele probleme vechi pot persista în continuare în relațiile emoționale și în căsătorii. Există o perioadă mai liniștită și mai frumoasă în căsătorii, iar cei care au relații mai lungi ar putea decide să se căsătorească. Sagetatorii singuri vor întâlni o persoană pe care o urmăresc de mult timp.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pentru cei care sunt singuri, anul 2022 va aduce nenumărate oportunități și poți găsi în sfârșit fericirea când vine vorba de iubire.  Începutul anului și primăvara le aduce Capricornilor singuri o dispoziție extrem de bună, dar și prima ocazie pentru o nouă poveste emoțională. Capricornii căsătoriți se vor simți nesiguri atunci când vine vorba de parteneriate, care ocazional le pot afecta foarte mult comportamentul față de partener.

Odată cu vara, apar și probleme în cazul Capricornilor căsătoriți. Relațiile sunt destul de tensionate și este nevoie de multă răbdare și toleranță pentru a ieși din criză. Cei singuri vor avea multe șanse să înceapă relații noi. În toamnă, cei căsătoriți au posibilitatea de a îmbunătăți situația cu o persoană dragă, dar va fi o sarcină destul de solicitantă. În acest timp, Capricornii singuri se vor bucura în general de viață. Unele conexiuni din trecut vor fi din nou în agenda ta.

În perioada de iarnă, acele conexiuni care au reușit să supraviețuiască furtunilor și certurilor în ultima parte a anului 2022, au ocazia să se refacă și să se stabilizeze. Pentru Capricornii singuri, perioada continuă cu mari oportunități pentru povești de dragoste noi, neobișnuit de frumoase și romantice.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Horoscopul iubirii anunță un furtunos an 2022 pentru Vărsători. De la începutul anului și până în primăvară, Vărsătorii căsătoriți au destul de multe oportunități de a intra într-o poveste pe care vor dori să o ascundă. Nativul singur va fi, de asemenea, tentat să intre într-o relație de dragoste interzisă. În timpul verii, dezacordurile și certurile izbucnesc mai des decât de obicei pentru Vărsătorii căsătoriți și apare un fel de haos, care poate fi cauzat atât de suspiciune, cât și de gelozie.

Doar prin compromis și răbdare poți să faci niște schimbări pozitive și să-ți păstrezi relațiile. În acest timp, Vărsătorii singuri nu vor iubire adevărată, ci doar plăcere. Toamna este momentul pentru a corecta situația, dar nu va fi ușor. Unele relații nu vor putea fi salvate. Pe de altă parte, cei care se află în relații emoționale mai lungi pot merge în cealaltă extremă și deodată decid să înceapă o viață împreună sau o căsătorie. În ceea ce privește persoanele singure, unii dintre voi decid să se întoarcă la fostul partener, în timp ce alții se angajează în cuceriri de dragoste fără sfârșit.

Odată cu venirea iernii, unii dintre membrii căsătoriți ai acestui semn zodiacal care se află în relații și căsătorii destul de proaste vor putea acum să îmbunătățească în mare măsură situația cu partenerul lor și să readucă relația pe drumul cel bun. Vărsătorii singuri au ocazia în timpul iernii 2022 de a restabili relațiile din trecut, care de această dată au șanse mari să dureze.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Peștii vor experimenta un an extraordinar de ciudat, intens, colorat cu dragoste și mari pasiuni în anul 2022. De la începutul anului, nimeni nu va fi imun la farmecele celor născuți în zodia Pești. Peștii căsătoriți au ocazia de a cocheta puțin secret cu cineva. Este posibil să dorești să demonstrezi că ești încă atrăgător și că ai o influență mare asupra sexului opus. În timpul verii, unii Pești pot fi contactați de oameni cu care au avut relații amoroase în trecut.

Toamna aduce probleme oricui se află în orice tip de relație interzisă, fie că ești singur sau căsătorit. Cu câteva dileme în minte, vei ajunge cu siguranță să înțelegi cine sunt oamenii la care trebuie să apelezi și să le oferi toată atenția și dragostea ta. Odată cu sosirea iernii, Peștii singuri vor avea alături pe cineva de iubit. Cât despre cei care sunt în relații și căsătorii, aceștia intră într-o perioadă mult mai bună pentru romantism, așa că mulți vor planifica o căsătorie sau o reuniune.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x