Friday, April 19, 2024

Kelemen: UDMR nu va fi de decor. Nu va fi posibil să stam noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștasul, zâmbind, în fiecare lună

Must Read
După ce în spatele ușilor închise le-a spus liderilor PNL și PSD că UDMR nu renunță la Ministerul Dezvoltării și amenințat că nu va intra în Guvern, Kelemen Hunor a spus-o și oficial.
„Un singur lucru nu va fi posibil, UDMR să fie de decor, să stam noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm, zâmbind, poștasul în fiecare lună. (…) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii”, a declarat Kelemen Hunor.
Liderul UDMR a mai spus că joia viitoare poate avea un nou guvern votat de parlament.
Ședința în care au loc negocierile pe portofoliile noului Guvern s-a blocat vineri după ce liderii PNL și cei ai UDMR nu s-au înțeles asupra Ministerului Dezvoltării Regionale. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că liberalii au cerut la negocieri portofoliul Dezvoltării Regionale, minister care se află acum la UDMR. Kelemen Hunor s-a opus și a amenințat că nu intră în viitorul Guvern dacă nu-și menține portofoliile actuale.
Sursa: hotnews.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x