Saturday, March 25, 2023

Kelemen: UDMR nu va fi de decor. Nu va fi posibil să stam noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștasul, zâmbind, în fiecare lună

Must Read
După ce în spatele ușilor închise le-a spus liderilor PNL și PSD că UDMR nu renunță la Ministerul Dezvoltării și amenințat că nu va intra în Guvern, Kelemen Hunor a spus-o și oficial.
„Un singur lucru nu va fi posibil, UDMR să fie de decor, să stam noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm, zâmbind, poștasul în fiecare lună. (…) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii”, a declarat Kelemen Hunor.
Liderul UDMR a mai spus că joia viitoare poate avea un nou guvern votat de parlament.
Ședința în care au loc negocierile pe portofoliile noului Guvern s-a blocat vineri după ce liderii PNL și cei ai UDMR nu s-au înțeles asupra Ministerului Dezvoltării Regionale. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că liberalii au cerut la negocieri portofoliul Dezvoltării Regionale, minister care se află acum la UDMR. Kelemen Hunor s-a opus și a amenințat că nu intră în viitorul Guvern dacă nu-și menține portofoliile actuale.
Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This