Friday, December 3, 2021

Mașina care face Tesla să pară Logan pe lângă ea. Ce motor şi dotări are „noul etalon al automobilelor” FOTO&VIDEO

Must Read

Modelul electric Lucid Air a fost desemnat maşina anului 2022. Este vorba despre “noul etalon al automobilelor electrice”, după cum reiese din ancheta publicaţiei MotorTrend.

Start-up-ul californian Lucid Motors este cel care a dezvoltat mașina care face Tesla să pară Logan pe lângă ea. Compania americană este prima care a obţinut titlul de maşina anului 2022 cu Lucid Air, primul model pe care l-a fabricat vreodată.

Înfiinţată de un fost inginer de la Tesla, Lucid Motors a început producția în luna februarie și s-a angajat să livreze primele unități până la sfârşitul anului.

Lucid Air, desemnată maşina anului 2022. Modelul electric are o autonomie de peste 800 de kilometri

- Advertisement -

Specialiştii consultaţi de revista MotorTrend au apreciat că maşina electrică Lucid Air are o autonomie de până la 836 de kilometri cu o singură încărcare a bateriilor.

De asemenea, a fost remarcate performanţele modelului şi aspectul luxos. În schimb, a fost criticată prezența excesivă a ecranelor tactile pentru comenzi de bază.

Precum maşinile Tesla, motorul electric al Lucid Air oferă mai mult spaţiu sub capotă, iar portbagajul este unul spaţios.

Lucid Air costă între 77 de mii și 140 de mii de dolari, în funcție de dotări, un preţ pe care juraţii îl consideră justificat prin calitatea şi performanţa oferite, arată CNN.

Distincția “mașina anului” a mai fost acordată în 2012 și pentru Tesla Model S, al doilea model fabricat de compania lui Elon Musk, după Roadster.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This