Friday, March 29, 2024

Misteriosul milionar român din SUA, care a achiziţionat casa lui Will Smith, vrea să cumpere Steaua sau Dinamo

Must Read

La 36 de ani, românul Adrian Ghilă a ajuns milionar în America. Plecat din cartierul bucureştean Drumul Taberei, el a ajuns să locuiască, acum, cu familia, în casa celebrului actor Will Smith.

Adrian Ghilă, care are afaceri în imobiliare, construcții, petrol, rulote de lux, spălătorii auto, tehnologie și aplicații online, e de părere acum că are o avere suficient de mare pentru a investi în fotbalul românesc.

„Aș putea să investesc în fotbalul românesc. Ca antreprenor, am câștigat multe premii în America, am ieșit în Top 100 CEOs. Am jucat handbal la Steaua când eram mic, a fost extraordinar. Am învățat să pierd, a fost un lucru care m-a ajutat mult în viață.

Sunt tentat de niște echipe din România care au nevoie de un investitor, de o schimbare. În România vreau să fac o schimbare, nu vreau să-mi cresc averea. Orice român și-ar dori să dețină Steaua sau Dinamo.

- Advertisement -

Cred că sunt nevoi diferite la fiecare club. Amândouă au potențial foarte, foarte mare. Au un palmares bun, au o istorie în spate. Trebuie să poți să faci ceva bun, să aduci ceva în plus.

Nu e ceva concret, vorbesc din exterior. La Steaua e nevoie de capital, de un buget pe următorii ani și de multă răbdare. Steaua este o echipă curată acum, cu potențial foarte mare. La Dinamo sunt lucruri din trecut care trebuie rezolvate, dar nu e ceva de speriat. Și aici ar fi nevoie de un buget sănătos pe următorii ani.

La amândouă ar fi nevoie de un plan pe câțiva ani, ca într-o afacere. Partea financiară o am, aș putea aduce acum 10 milioane de euro dacă ar fi nevoie. Dacă aș face pasul ăsta, aș vrea să ajut sportul românesc. Steaua și Dinamo sunt parte din istoria noastră și prin ele poți reabilita sportul„, a spus Adrian Ghilă, la Digi Sport.

Ultimele modele de Ferrari, Rolls Royce Wraith, cele mai noi tipuri de Mercedes şi, în general, orice este nou şi scump, se află în garajul unui român stabilit în America. Adrian Ghilă. Un nume recent intrat în topul celor mai importanţi oameni de afaceri din SUA.

“Am câștigat și am fost acceptat în INC 5000. Care au evoluat cel mai repede din America, din 28 de milioane, cu Apple, Microsoft, Google, toate. În industria mea, cel mai bun, iar în industria turismului, inclusiv hotel și car rental.”, povestește Adrian.

Cine este Adrian Ghilă

Povestea milionarului începe în Drumul Taberei, cartierul bucureștean în care a locuit până acum 13 ani.

“Înainte de asta am fost handbalist la Steaua și ușor ușor am luat-o în viața de business, după ce am terminat cu handbalul. Se întâmpla în timpul ăla când dezvoltam blocuri în Prelungirea Ghencea.”
Criză din 2008 și o tânără româncă, studentă în SUA, de care se indrăgostise, i-au schimbat brusc traiectoria şi l-au dus peste ocean

“Eu am zis că mă mai chinui pe acolo și am devenit numărul unu în vânzări. Am vândut de 30 de mii de dolari într-o zi și am deschis undeva la 12 credit carduri într-o zi.”

În câţiva ani a decis să-şi ia soarta în mâini. Şi-a deschis prima firmă de construcţii. Dar veniturile lui s-au rotunjit când a început să pună pe picioare o afacere cu spălătorii ecologice de maşini.

“Aveam cinci locații de spălătorie, după care m-am gândit hai să punem și o mașină mobilă. La timpul ăla erau numai trei mexicani care făceau așa ceva. Tot ce înseamnă celebrități prin America erau semnate cu mine: Wiz Khalifa, Jim Carrey.

Spălătoria m-a făcut în America milionar. Făceam foarte mulți bani. Am cumpărat o casă foarte scumpă, din spălătorie. Mi-am permis o viață ok. Adică m-a ajutat să strâng capital pentru următoarele investiții și business-uri.”

Capitalul obţinut l-a ajutat să dea lovitură într-un nou domeniu, cel al rulotelor de lux. Ideea i-a venit atunci când împreună cu cu soţia şi cele două fetiţe ale lor şi-au dorit să plece într-o vacanţă cu rulota. Doar că niciuna nu corespundea standardelor pe care începuse să le aibă.

“Am văzut că nu e nimeni pe piață cu ceva luxos și am zis ‘wow asta e ceva incredibil.'”

De la o rulotă de lux, Adrian Ghilă a ajuns să deţină, în scurt timp, zeci astfel de automobile.

“Am fost prima companie care a fost acceptată că și glamping. Glamorous camping. Nimeni n-a fost acceptat cu rulota și cred că nici în ziua de azi nu e nimeni.

Sunt parte din Young Forbes din America. La radio și cumva am atras atenția cui nu trebuia. Mi-a fost pusă în pericol viață, bussines-ul. Mi-au ars cinci rulote într-un.”

Asta l-a determinat să se mute într-un cartier în care locuiesc vedetele de la Hollywood. A pus ochii chiar pe vila în care locuise celebrul actor Will Smith.

“Mi-a plăcut (n.r. casa). Am aflat povestea după și a fost interesant.”

Dar, oricât de luxoasă ar fi viaţa pe care o duce în America, Adrian Ghilă nu ratează nicio ocazie să vină acasă, în România. Iar pentru soţia şi cele două fete pe care le au împreună, Adrian Ghilă s-a asigurat că nu le lipseşte luxul nici în România.

“Suntem într-un penthouse în nordul Bucureștiului. Am văzut lacul am zis că e superb. În față am răsăritul și în spate, mai am terasă, am apusul.”

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x