Friday, August 19, 2022

O braziliancă s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că niciun bărbat nu era suficient de bun. Acum divorțează, după ce a găsit pe cineva

Must Read

Un model din Brazilia a decis să se căsătorească cu ea însăși, întrucât niciun bărbat nu era suficient de bun. După aproximativ 90 de zile de la nuntă a depus actele de divorț, motivând că a găsit pe cineva.

În luna septembrie, modelul brazilian Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficială. Femeia a declarat că nu poate să găsească niciun bărbat suficient de bun pentru ea.

În vârstă de 33 de ani, femeia a spus că îi place viața de una singură și nu a fost dezamăgită de absența mirelui. La acea vreme, tânăra și-a arătat formele și tatuajele într-o rochie albă cu decolteu adânc.

”Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”, spunea ea imediat după căsătorie, potrivit DailyStar.

- Advertisement -

Cu toate acestea, povestea se încheie după doar 90 de zile. Se pare că s-a săturat să fie soție pentru ea însăși.

Modelul a dezvăluit să începe să se îndrăgostească, după ce a cunoscut pe ”cineva special”.

”Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, a dezvăluit aceasta.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This