Wednesday, February 21, 2024

O braziliancă s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că niciun bărbat nu era suficient de bun. Acum divorțează, după ce a găsit pe cineva

Must Read

Un model din Brazilia a decis să se căsătorească cu ea însăși, întrucât niciun bărbat nu era suficient de bun. După aproximativ 90 de zile de la nuntă a depus actele de divorț, motivând că a găsit pe cineva.

În luna septembrie, modelul brazilian Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficială. Femeia a declarat că nu poate să găsească niciun bărbat suficient de bun pentru ea.

În vârstă de 33 de ani, femeia a spus că îi place viața de una singură și nu a fost dezamăgită de absența mirelui. La acea vreme, tânăra și-a arătat formele și tatuajele într-o rochie albă cu decolteu adânc.

”Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”, spunea ea imediat după căsătorie, potrivit DailyStar.

- Advertisement -

Cu toate acestea, povestea se încheie după doar 90 de zile. Se pare că s-a săturat să fie soție pentru ea însăși.

Modelul a dezvăluit să începe să se îndrăgostească, după ce a cunoscut pe ”cineva special”.

”Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, a dezvăluit aceasta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

ChatGPT’s OpenAI reveals text-to-video tool

OpenAI, the creator of ChatGPT and image generator DALL-E, said it was testing a text-to-video model called Sora that...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x