Sunday, July 14, 2024

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spala magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7! Acum e milionar în euro

Must Read

Marco Hoess a avut o poveste de viață fascinantă. Și-a luat viața în piept dând cu mopul într-un magazin LIDL din Germania și nu regretă nimic.

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! Acum este unul dintre cei mai apreciați CEO din România și administrează cu succes operațiunile Kaufland din țara noastră.

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spala magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7! Acum e milionar în euro

România a devenit a doua lui casă, iar ideile sale puse pe hârtie devin realitate cât ai clipi. Hoess a muncit întodeauna cu sârguință, iar când era un simplu angajat LIDL petrecea în magazin și 16 ore.

- Advertisement -

„Sunt un om simplu, care munceşte mult – poate prea mult, se bucură de familie, ​face sport pentru că îi place mâncarea românească, şi meditează. Eu mă ghidez după cele cinci niveluri de leadership. Adică atunci când oamenii te urmează pentru că aşa vor, nu pentru că aşa trebuie. Când ai respect faţă de oameni, eşti devotat, modest, ai şi rezultate de la echipă”, a spus Marco Hoess, pentru Bussiness Magazin.

Și-a schimbat viața profesională la 30 de ani, după ce ajunsese ca în fiecare zi era obligat să le dea oamenilor câte o veste proastă.

”Lucra 15 ore pe zi, şase zile pe săptămână, dar aşa a învăţat cum funcţionează industria de retail şi ce sunt standardele de calitate. Faptul că am început de jos este un atu extrem de important inclusiv azi. Mă ajută să rezonez cu fiecare coleg. Ştiu pe pielea mea cât de grea este munca unui lucrător comercial şi asta mă motivează să încerc să le uşurez fiecare zi la serviciu. Am vrut să ştiu ce nevoi au, ce dinamică a echipei avem, unde putem îmbunătăţi. Când a fost nevoie, i-am scos din zona de confort.

Am încredere în colegii mei, în delegare. Sunt mai degrabă un consilier care-şi ţine uşa deschisă în caz că au nevoie de un sfat. Însă nu fac micromanagament. Şi le explic că e ok să greşească, aşa au şansa să înveţe, să repare şi să fie mai buni. Obiectivul meu major ca people manager este să am o echipă de profesionişti independentă, care să navigheze vasul la fel de precis şi în lipsa mea.”, a mai declarat acesta.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, Trump a fost rănit ușor, la ureche, dar 1 persoană din...

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, la circa 250 de metri de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x