Wednesday, May 31, 2023

Program Carrefour pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021

Must Read

Program Carrefour pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021. Orarul de funcţionare al magazinelor de Sfântul Andrei şi de Ziua Naţională.

Program Carrefour pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021. Spre deosebire de alţi ani, anul acesta românii au parte de o minivacanţă de cinci zile de Sfântul Andrei şi de Ziua Naţională a României.

Totul pentru că sărbătoarea naţională de Sfântul Andrei pică marţi, 30 noiembrie 2021, iar Ziua Naţională a României pică miercuri, 1 Decembrie 2021.

Pentru a face punte, iar românii să aibă mai multe zile libere, Guvernul a decis şi ca ziua de luni, 29 noiembrie 2021, să fie liberă pentru bugetari.

- Advertisement -

O altă deosebire faţă de anii trecuţi vine şi din partea magazinelor care, în trecut, anunţau programe speciale de funcţionare.

Anul acesta, însă, din cauza restricţiilor de deplasare, dar şi al programului deja limitat de autorităţi, majoritatea lanţurilor de magazine nu îşi vor modifica programul de funcţionare.

Program Carrefour pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021

 

Program Carrefour pentru 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 Decembrie 2021 (Ziua Naţională a României)

Lanţurile de magazine Lidl, Kaufland sau Carrefour nu au anunţat, încă, pe site-urile oficiale, modificări de program în ceea ce priveşte programul de 30 noiembrie şi 1 Decembrie.

Astfel, magazinele Carrefour vor funcţiona după programul obişnuit:

  • luni – duminică: 07.00 – 21.00;

Pentru informații exacte referitoare la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să vină la cumpărături.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Humans.AI launches blockchain innovation for safe AI management

Humans.ai, leading provider of blockchain and artificial intelligence solutions, is thrilled to announce it has launched its highly anticipated...
- Advertisement -

More Articles Like This