Thursday, April 25, 2024

Protest cu făină și ouă la sediul DIICOT București. Susținătorii liderului ”Rezist” fac scandal

Must Read

Prietenii şi susţinătorii liderului ”Rezist”, Cristian Dide, acuzat de trafic de droguri şi reţinut pentru asta, au protestat la sediul DIICOT. Au aruncat cu făină şi ouă în clădire, pentru că îl consideră pe Dide nevinovat.

Unul dintre protestatarii din fața sediului DIICOT a fost deja amendat cu 500 de lei, pentru că a aruncat cu produse alimentare precum ouă și făină în ușa sediului central al DIICOT, din București.

Protestatarii vor continua să apară în fața sediului și în această după-amiază, potrivit primelor informații, deoarece Cristian Dide va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cazul în care Dide va fi arestat, protestatarii au anunțat că vor veni în fiecare zi, până când acesta va fi eliberat.

- Advertisement -

Oamenii se revoltă, după ce Cristian Dide a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a trimis două colete cu cannabis către DIICOT Iași și DIICOT București.

Celebrul activist și protestatar Cristian Dide a fost ridicat de ofițerii de la Crimă Organizată, chiar din trenul cu care plecase spre Rădăuți, acolo unde era așteptat la un proces.

Potrivit Poliţiei Române, astăzi au avut loc mai multe percheziții într-o operațiune antidrog în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi. Printre cei vizați s-a aflat și Cristian Dide, celebru protestatar #Rezist, acuzat că ar fi cumpărat canabis din țară și din străinătate.

Mai exact, lider al ONG-ului „Evoluție în Instituție”, dar și cunoscut participant la protestele #Rezist din Capitală, Cristian Dide a fost coborât din trenul cu care plecase spre Rădăuți, acolo unde era așteptat la un proces, și dus de mascații de la Crimă Organizată la locuinţa sa din Voluntari.

Potrivit anchetatorilor „Cristian Dide a procurat din afara țării, dar și de pe teritoriul României, cantități de cannabis, pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete către DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași”, a transmis Biroul de Presă al DIICOT.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x