Thursday, December 9, 2021

Rafila, reacție la propunerea PNL ca spitalizarea pentru nevaccinați să fie contra cost: “Ar duce mai degrabă la creșterea mortalității”

Must Read

Social-democrații nici nu vor să audă de spitalizarea contracost a nevaccinaților în caz de infectare cu SARS-CoV-2. Adică de propunerea PNL, susținută și de voci din USR.

Alexandru Rafila, reprezentantul PSD în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, a anunțat că social-democrații nu sunt de acord cu propunerea PNL ca românii nevaccinați, care s-au testat pe banii statului, să își plătească singuri spitalizarea dacă ajung să se interneze cu COVID-19.

“În mod evident nu am fost de acord și cred că au înțeles și PNL că plata serviciilor medicale de nevaccinați este exclusă. Este exclusă și medical, ar accentua problemele pentru că ar duce la prezentarea tardivă la spital, or noi vrem că pacienții să se prezinte cât mai repede la spital și asta (propunerea PNL) e o barieră”, a spus Rafila.

“Nu e o soluție, e o complicare a situației, ar duce mai degrabă la creșterea mortalității, nu la rezolvarea problemei”.

- Advertisement -

În ceea ce privește testarea gratuită a angajaților nevaccinați, Rafila a spus că ”trebuie să găsim o soluție pentru testarea gratuită pentru o perioadă de timp. Am propus 60 de zile, cred că vom rămâne cu această propunere”.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This