Saturday, April 20, 2024

Raluca Turcan îl atacă pe Rareș Bogdan: Tot mai mult vorbește despre el la persoana a treia. Asta ar trebui să-l îngrijoreze

Must Read

Raluca Turcan l-a atacat, vineri, pe Rareș Bogdan după ce acesta a declarat la Digi24 că va cere sancționarea ei pentru ieșirea “inadmisibilă” referitoare la banii de pensii. “Rareș vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia, asta ar trebui să-l îngrijoreze”, a spus Turcan.

“Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia.

Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze.

E clar că trece prin niște episoade de grandomanie… dacă ați întreba niște specialiști, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol.”, i-a transmis Raluca Turcan lui Rareș Bogdan.

- Advertisement -

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor. „Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, la Digi24, afirmând că va cere sancționarea acesteia. „Dacă ar fi făcut parte din Guvern, la orice minister, și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine”, a continuat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan spune că ieșirea Ralucăi Turcan, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar și pe alți liberali.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x