Thursday, January 20, 2022

Revolut a cumpărat Nobly, compania fondată de un român

Must Read

Revolut a cumpărat o companie formată de un român, la Londra. Startup-ul Nobly, fondat în 2013, intră în portofoliul instituției financiare internaționale.

Nobly a fost fondat către antreprenorul român George Urdea, alături de Sebastiaan Bruinsma și Royce Fullerton și a dezvoltat un sistem complet ePOS pentru administratorii restaurantelor şi afacerilor din domeniul ospitalităţii. Start-up-ul a fost cumpărat de Revolut, arată Forbes Romania.

Compania românului a avut ca obiectiv lansarea unui produs care să gestioneze eficient aplicaţiile back-office, sistemele de emitere a comenzilor, facturile şi inventarul, adăugând funcţionalităţi pentru urmărirea comenzilor în bucătărie, programe de fidelizare şi gestiunea comenzilor online (click&collect) din aplicaţie.

„Echipa Nobly a construit un produs excelent şi a acumulat competenţe care ne vor sprijini să ne ducem mai departe misiunea noastră, aceea de a oferi o soluţie one stop shop pentru comercianţi, ajutându-i să îşi administreze financiar şi operaţional afacerile, prin intermediul unei singure platforme”, a declarat Nik Storonsky, CEO Revolut.

- Advertisement -

Serviciile Nobly sunt utilizate de numeroase afaceri precum restaurante, baruri, cafenele, dar şi alţi comercianţi din industria ospitalităţii în Marea Britanie, SUA, Australia.

„Am construit Nobly cu scopul de a ajuta micii comercianţi să îşi servească propria clientelă cât mai bine. Prin unirea forţelor cu Revolut, am creat posibilitatea de a duce la următorul nivel experienţa consumator-comerciant, integrând bogăţia de date din punctele de vânzare cu funcţionalităţile financiare ale super-aplicaţiei Revolut”, a declarat George Urdea, CEO și cofondator Nobly POS.

Sursa: forbes.ro
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

În Cluj parcarea e mai scumpă decât în Manhattan. Cât a plătit un şofer după mai puțin de două ore petrecute la Urgențe

Taxa de parcare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca ajunge să coste mai mult decât în Manhattan, unul...
- Advertisement -

More Articles Like This