Friday, March 29, 2024

Românii care au card la acestă bancă, vizați de un atac cibernetic

Must Read

Una dintre cele mai importante bănci din România, Raiffeisen Bank, a emis o atenţionare serioasă privind o ameninţare care îi vizează pe clienții săi.

Mesajul de atenţionare transmis de reprezentanții Raiffeisen Bank vizează atacurile cibernetice care sunt în plină desfăşurare în momentul de faţă în toată ţara.

Deoarece mulți români nu au cunoştinţele necesare pentru a se proteja în faţa atacurilor cibernetice, datele clienţilor ar putea fi furate. Ameninţarea pentru clienţi este una cât se poate de reală, iar ea ia forma SMS-urilor, email-urilor sau a mesajelor de pe platforme de socializare, ori mesagerie, care le apar clienţilor Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank, mesaj de atenţionare pentru clienţi

- Advertisement -

Raiffeisen Bank spune că nu ar trebui să ne lăsăm vreodată păcăliţi de mesajele de acest gen care vin de la entităţi necunoscute, şi că nu ar trebui vreodată să accesăm link-urile care sunt incluse în ele. Aceste link-uri ne pot duce către website-uri maliţioase, sau aplicaţii infectate cu malware, ele putând extrage mai apoi date din informaţiile noastre, unele putând fi folosite deasemenea pentru a fura banii clienţilor Raiffeisen Bank, iar uneori aceştia nu mai pot fi recuperaţi.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x