Saturday, December 4, 2021

Românii care au card la acestă bancă, vizați de un atac cibernetic

Must Read

Una dintre cele mai importante bănci din România, Raiffeisen Bank, a emis o atenţionare serioasă privind o ameninţare care îi vizează pe clienții săi.

Mesajul de atenţionare transmis de reprezentanții Raiffeisen Bank vizează atacurile cibernetice care sunt în plină desfăşurare în momentul de faţă în toată ţara.

Deoarece mulți români nu au cunoştinţele necesare pentru a se proteja în faţa atacurilor cibernetice, datele clienţilor ar putea fi furate. Ameninţarea pentru clienţi este una cât se poate de reală, iar ea ia forma SMS-urilor, email-urilor sau a mesajelor de pe platforme de socializare, ori mesagerie, care le apar clienţilor Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank, mesaj de atenţionare pentru clienţi

- Advertisement -

Raiffeisen Bank spune că nu ar trebui să ne lăsăm vreodată păcăliţi de mesajele de acest gen care vin de la entităţi necunoscute, şi că nu ar trebui vreodată să accesăm link-urile care sunt incluse în ele. Aceste link-uri ne pot duce către website-uri maliţioase, sau aplicaţii infectate cu malware, ele putând extrage mai apoi date din informaţiile noastre, unele putând fi folosite deasemenea pentru a fura banii clienţilor Raiffeisen Bank, iar uneori aceştia nu mai pot fi recuperaţi.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serialul „Sex and the City” revine pe ecrane! Cum se numește continuarea și când are loc premiera. Trailerul oficial VIDEO

Trailerul continuării serialului „Sex and the City”, intitulată „And Just Like That”, a fost lansat de HBO Max. „And Just...
- Advertisement -

More Articles Like This