Wednesday, December 8, 2021

Survivor România începe în curând. Show-ul se va difuza la Pro TV

Must Read

Survivor România începe în curând. PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România.

Survivor România începe în curând. Daniel Pavel va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului.

Acest format opune cumva cele mai puternice emoţii umane, care ţin de supravieţuire. Publicul e dornic să vadă, pe lângă peisajele exotice, şi ambiţie, determinare, hotărâre şi fac ceea ce noi numim în media: engagement. Acest show cred că mă reprezintă foarte bine şi vreau să îl fac din nou„, a declarat Daniel Pavel la Pro TV.

Survivor România începe în curând

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe PRO TV.

- Advertisement -

Mai multe detalii vor fi anunțate în perioada următoare, dar nu ratați oportunitatea de a vă înscrie în unul dintre cele mai de succes formate din lume pe survivor.protv.ro.

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This