Tuesday, April 23, 2024

VIDEO Negocieri pentru noul Guvern. Cîțu: Am găsit cu PSD multe lucruri care pot să ne unească / Ciolacu: Cred că suntem pe un drum corect

Must Read
Două ore de negocieri cu Marcel Ciolacu și liderii PSD și o concluzie. Florin Cîțu spune că a „ găsit multe lucruri care pot să ne unească”.
„Am avut o discuție cu PSD despre situația în care se află România și despre soluții. A fost o discuție bună. Este prima discuție. (…) Am găsit multe lucruri care pot să ne unească”, a spus Cîțu.
Întrebat despre discuțiile pe funcții, Cîțu a spus că a fost și „o variantă interesantă, mai exact „un premier care să se schimbe la doi ani”.
La rândul său, Marcel Ciolacu a precizat că nu au fost discuții pe funcțiile din guvern. „Prioritatea e stabilizarea României. Printr-un efort comun să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Cred că suntem pe un drum corect. Dacă suntem patrioți acesta este drumul pentru o majoritate”, a spus liderul PSD.
„Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă”, a mai spus Ciolacu, precizând că în acest weekend specialiștii PSD vor lucra la un program de guvernare al social-democraților. „Pe urmă, vom încerca între cele două programe să armonizăm”, a adăugat el.

 

Sursa: hotnews.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x