Sunday, June 4, 2023

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Ce afaceri are şi în ce domenii

Must Read

Anamaria Prodan ocupă locul 141 în Top 300 Capital 2021 cu o avere estimată la o sumă cuprinsă între 40 și 60 de milioane de euro.

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Sexy-impresara a explicat de unde provine averea fabuloasa cu care a patruns in topul celor mai bogati romani.

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Fanatik cum este investită averea cu care a reușit să intre în Top 300 Capital 2021. „Locul 141? Ahhh! Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a spus Anamaria Prodan, făcând aluzie la plângerile penale pe care le-a depus, de curând, împotriva lui Laurenţiu Reghecampf şi a iubitei acestuia, Corina Caciuc.

- Advertisement -

„Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, a declarat Anamaria Prodan, care a recunoscut că o bună parte a averii sale este moștenită de la regretata Ionela Prodan, mama sa, o cunoscută cântăreață de muzică populară. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto… Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea”, a spus Anamaria Prodan.

„Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar și în cryptomodede. Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This