Thursday, January 20, 2022

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Ce afaceri are şi în ce domenii

Must Read

Anamaria Prodan ocupă locul 141 în Top 300 Capital 2021 cu o avere estimată la o sumă cuprinsă între 40 și 60 de milioane de euro.

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Sexy-impresara a explicat de unde provine averea fabuloasa cu care a patruns in topul celor mai bogati romani.

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Fanatik cum este investită averea cu care a reușit să intre în Top 300 Capital 2021. „Locul 141? Ahhh! Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a spus Anamaria Prodan, făcând aluzie la plângerile penale pe care le-a depus, de curând, împotriva lui Laurenţiu Reghecampf şi a iubitei acestuia, Corina Caciuc.

- Advertisement -

„Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, a declarat Anamaria Prodan, care a recunoscut că o bună parte a averii sale este moștenită de la regretata Ionela Prodan, mama sa, o cunoscută cântăreață de muzică populară. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto… Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea”, a spus Anamaria Prodan.

„Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar și în cryptomodede. Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

În Cluj parcarea e mai scumpă decât în Manhattan. Cât a plătit un şofer după mai puțin de două ore petrecute la Urgențe

Taxa de parcare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca ajunge să coste mai mult decât în Manhattan, unul...
- Advertisement -

More Articles Like This