Sunday, October 1, 2023

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes

Must Read

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Deşi pandemia de coronavirus a afectat multe afaceri, altele au crescut foarte mult. Numărul miliardarilor în lei a ajuns la 18, cu şapte mai mulți decât în anul precedent.

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. În TOP 10 este o singură femeie, Anastasia Soare, în vârstă de 64 de ani, cunoscută ca „Regina Sprâncenelor”.

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România

Potrivit Forbes, românca stabilită în America are o avere estimată la 2.5 miliarde de lei (505 milioane euro). Aceasta a suferit o scădere importantă, ținând cont că, în urmă cu 12 luni, s-ar fi ridicat la 650 de milioane de euro.

- Advertisement -

La mai bine de un an și jumătate de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 pe tot globul, brandurile de înfrumusețare pare că își revin din șocul suferit. La fel și rețeaua companiei Anastasia Beverly Hills, care înregistrează o scădere mai mică decât anul trecut”, anunță sursa citată.

Anastasia Soare locuieşte în America

Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului Anastasia Beverly Hills. Născută în Constanța, a decis să plece din țară în 1989. A ajuns în Las Vegas și s-a angajat ca estetician. A ajuns să se ocupe de sprâncenele vedetelor din Statele Unite.

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor și se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine”, spune românca pe site-ul ei.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This