Thursday, April 25, 2024

Cătălin Botezatu, tun financiar de milioane de euro în Dubai. Care este noua afacere a designerului: „Am îmbinat utilul cu vacanța”

Must Read

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu și-au făcut un plan serios de afaceri în Dubai și au de gând să dea lovitura cu un proiect care le-ar aduce milioane de euro. Designerul e pus pe fapte mari în 2022 atât din punct de vedere profesional, cât și financiar.

Cătălin Botezatu și partenera sa de afaceri, Clara Rotescu, au de gând să dea lovitura în 2022 cu o nouă afacere în Emiratele Arabe Unite.

Designerul și echipa sa de colaboratori se află de o săptămână în Dubai unde s-au întâlnit cu mai mulți investitori și au căutat și spații comerciale. Desigur Cătălin Botezatu s-a și distrat în acest timp. Vedeta a profitat de excursia în Dubai pentru a încerca atracțiile turistice pe care le oferă celebra locație, preferată de oamenii bogați din lumea întreagă.

“Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle. Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate. Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de șapte oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul”, au povestit Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, potrivit click.ro.

- Advertisement -

Cătălin Botezatu acordă atenție, în ultima vreme și vieții personale, astfel designerul a dezvăluit că pentru prima dată i-a trecut prin gând ideea căsătoriei. Acesta a mărturisit că ar fi vorba de o persoană misterioasă a cărei nume începe cu inițiala “I”.

“Așa femei importante pe care le-am iubit și cu care am avut relații, să zicem zece, altfel au fost sute! (…) Acum o lună mă gândeam la o anumită persoană, n-am să o spun ever și am zis dacă ar fi să o fac cu această persoană (…) aș face cea mai frumoasă nuntă ever! (…) Ar trebui să cânte așa: Elton John, Ricky, Maluma și Madonna!”, a spus Cătălin Botezatu.

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Ce amendă a primit patronul clubului de fiţe

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Mai multe persoane din showbiz au dansat alături de sărbătorit într-un local din nordul Capitalei, însă, din păcate, poliția a decis să facă un control de rutină și a oprit petrecerea organizată de designer.

Oamenii legii nu doar că au oprit distracţia, dar au acordat şi amenzi usturătoare. Patronul localului a fost cel care a primit cea mai mare amendă!

Potrivit Viva.ro, nu a fost vorba despre o sesizare la 112, ci pur și simplu de un control. Poliția a intrat în local la ora 21:15, deși muzica era oprită de la ora 21:00.

Aceștia au menționat că în interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sancționat cu amenda în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei pentru că locația funcționa în regim de club.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x