Saturday, April 20, 2024

Cele mai căutate destinații din România pentru vacanța de Crăciun

Must Read

Crăciunul este la doi pași, listele de dorințe sunt deja finalizate, iar spiritul festiv își face simțită prezența tot mai mult: luminițele au fost aprinse, brazii sunt împodobiți, iar târgurile de Crăciun din marile orașe ale României sunt în plină desfășurare. Iar după o perioadă plină de provocări pentru industria turismului, marcată de restricții și incertitudini, românii își doresc acum un final de an liniștit în compania celor dragi, călătorii și experiențe autentice în țară, o adevărată incursiune în lumea tradițiilor locale.

Acesta este și motivul pentru care, în ultima vreme, a crescut cererea de pachete de cazare de 2 sau 3 nopți, semn că turiștii vor să se bucure de zilele libere pe care le au și să recupereze cât se poate de mult la capitolul vacanțe și aventuri în țară. Prin urmare, pentru a ține cont de noile tendințe și pentru a acoperi nevoile clienților săi, platforma hotelieră online Travelminit.ro a dat startul campaniei Sărbători Magice, campanie realizată pe promotii.travelminit.ro în perioada 10-23 decembrie 2021, în urma căreia puteți achiziționa pachete promoționale la cazări din toată România, oferte care pot fi oferite drept cadou de Crăciun sub forma unui voucher. Altfel spus, Travelminit.ro propune vacanțe de pus sub brad în locul surprizelor clasice!

Care sunt cele mai căutate destinații din România pentru vacanța de Crăciun

Așa cum era de așteptat, cele mai căutate destinații pentru vacanța de iarnă sunt stațiunile montane (în special Valea Prahovei), destinațiile balneoclimaterice (Băile Felix, Băile Tușnad), dar și regiunile rustice din nordul țării (Bucovina, Maramureș), locuri unde turiștii pot avea parte de experiențe memorabile.

- Advertisement -

Prin campania Sărbători Magice, Travelminit.ro își îndeamnă clienții să achiziționeze experiențe turistice în locul cadourilor clasice și să descopere frumusețile ascunse ale acestei țări. Pe promotii.travelminit.ro vă așteaptă o selecție variată de oferte la cazări și servicii turistice din toată țara, pachete complexe, care pot fi oferite drept cadou de Crăciun celor pasionați de călătorii și nu numai. În definitiv, cine nu s-ar bucura de o vacanță cadou?

Ce presupune campania Sărbători Magice și cum se împachetează cadoul sub formă de vacanță

Iarna aceasta, Travelminit.ro te ajută să alegi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru cei dragi: o vacanță în România! Intră pe promotii.travelminit.ro, unde te așteaptă deja o selecție generoasă de pachete turistice în toată România, care au valabilitate și 2022, ceea ce înseamnă că destinatarul cadoului își va putea începe noul an cu planuri de vacanță.

În același timp, important de precizat este și faptul că ofertele sunt disponibile în toate regiunile țării (mare, munte, orașe, destinații rurale etci.), iar gama de facilități este una diversă (SPA, ciubăr, piscină, excursii opționale etc.). Pachetele sunt gândite atât pentru familii, cât și pentru cupluri, fiind reduse cu până la 35%.

Campania Sărbători Magice se desfășoară între 10 și 23 decembrie, astfel că cei interesați pot comanda încă de-acum vouchere cadou pentru sejururi în România. Acestea pot fi trimise către clienți și în format fizic, fiind împachetate într-un plic festiv, alături de un mesaj de sărbători.

Prețuri medii pentru cadourile de Crăciun

Potrivit unui studiu realizat de Compari.ro, care a analizat comportamentul de consum al românilor în preajma Crăciunului, aceștia vor cheltui anul acesta, în medie, 910 lei pentru cadourile de sărbători. Prețurile pentru un sejur de 2 nopți pornesc de la 240 de lei, însă pot depăși 1000 de lei, în funcție de tipul cazării și de facilitățile incluse.

Altfel spus, Travelminit.ro propune cele mai simpatice idei festive, vacanțe de pus sub brad în locul cadourilor clasice, 63% dintre ofertele disponibile în cadrul campaniei Sărbători Magice fiind sub 1000 de lei.

În concluzie, dacă încă nu le-ați luat celor dragi cadourile de Crăciun sau dacă sunteți în pană de idei la acest capitol, o vacanță poate fi întotdeauna varianta câștigătoare! Spor la rezervări!

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x