Thursday, April 25, 2024

Ciolacu, atac la Cioloș: „Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?”

Must Read

Marcel Ciolacu l-a atacat joi pe Dacian Cioloș, care afirmase că PSD și PNL sunt partide fără morală, care împiedică reformele statului și umplu „sistemul de rude și de pile incompetente”. Președintele PSD afirmă că liderul USR se „gudura” pe lângă social-democrați pentru a fi numit premier și îl acuză că încasează mii de euro pe lună ca fost comisar european.

Marcel Ciolacu spune că PSD a desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, în vreme ce Dacian Cioloș beneficiază de privilegii plătite din bugetul UE.

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale!

PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

- Advertisement -

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un „mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de mii de euro ca europarlamentar și fost comisar!

În România nu se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!

Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! Zero – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

Cioloș: Dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, sunt în stare să scoată crucifixul

Atacul liderului PSD vine ca replică la afirmațiile lui Dacian Cioloș, care a scris tot joi, pe Facebook, că PNL și PSD creează diversiuni pentru a distrage atenția de la numirea lui Alexandru Stănescu în conducerea ANRE.

„Coaliția PSD-PNL e definiția de manual a zicalei „spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia lui Florin Roman, că amicii acestuia de la PSD au ieșit la atac contra mea cu pretextul apărării plagiatorului. Ca orice afacerist care miroase pericolul, cei de la PSD încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referințele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD. (…)

Morala nu există, pentru că, dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul și să arunce cu usturoi în oricine îi întreabă dacă nu le e rușine. Dar se explică foarte clar de ce PNL a împiedicat sistematic reforma sistemului de justiție și cum a fost posibilă alianța cu PSD atât de rapid și eficient, s-au întors unde le e locul”, a afirmat Dacian Cioloș.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x