Tuesday, February 27, 2024

Dacian Cioloş apără „penalii” din USR, dar protestează împotriva numirii lui Marian Neacşu la Secretariatul General al Guvernului VIDEO

Must Read

Liderul USR Dacian Cioloş critică vehement numirea lui Marian Neacşu, propus de PSD, în fruntea Secretariatului General al Guvernului, pe motiv că acesta ar fi “penal”, dar a avut un cu totul alt discurs atunci când USR a avut la alegerile locale un candidat cu condamnări pentru loviri şi alte violenţe.

Deși a fost reabilitat între timp, deci are cazierul curat, Cioloș îl numește pe Neacșu „penal”, însă preşedintele USR nu era de aceeaşi părere  în 2020, când USR-PLUS susținea un dublu condamnat pentru la Primăria Orașului Câmpeni, județul Alba.

PSD publică pe Facebook întregistrarea video dintr-o conferință de presă a USR-PLUS, în care Dacian Cioloș explica faptul că propriul candidat condamnat a fost reabilitat.

„A fost reabilitat. Are un cazier alb. Persoana respectivă, de atunci, pentru că am evaluat-o atunci când și-a prezentat candidatura, a evoluat ca persoană foarte mult și colegii mei de aici au considerat că poate să-i reprezinte cu cinste”, afirma Cioloș.

- Advertisement -

„În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!! ”Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste”. Asta spunea acest contorsionist al moralei și legii despre un bătăuș de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri. Pentru dl. Cioloș însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăși șomeri, după plecarea de la guvernare.

Lozincile expirate nu țin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”, transmite PSD.

.

Sursa: romaniatv.net

 

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x