Saturday, April 20, 2024

Donald Trump pledează pentru vaccinare, dar condamnă obligarea oamenilor să se vaccineze

Must Read

Fostul președinte american Donald Trump a pledat din nou public pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și a lăudat eficacitatea serurilor. În schimb, nu este de acord cu obligativitatea imunizării sau a purtării măștii de protecție.

Remarcile sale contravin opoziției împotriva vaccinului a unui număr mare dintre susținătorii săi și vin la doar câteva zile după ce a fost huiduit pentru că a spus că s-a vaccinat cu a treia doză.

Vaccinul ”a fost una dintre cele mai mari realizări; l-am făcut în mai puțin de nouă luni”, a spus Trump.

“Unii oameni nu se vaccinează. Cei care se îmbolnăvesc foarte rău și merg la spital sunt cei care nu au făcut-o, dar este totuși alegerea lor. Și dacă te vaccinezi, ești protejat”. a spus Trump.

- Advertisement -

Fostul lider american a intervenit și când moderatorul a afirmat că mai mulți oameni au murit de COVID-19 în timpul mandatului lui Biden, decât în cel al lui Trump, afirmând că ”mai mulți oameni s-au vaccinat în acest an”, scrie AbcNews.

Vaccinul COVID-19 nu a fost disponibil pe scară largă până la începutul primăverii anului 2021, după ce Biden și-a asumat deja președinția, iar multe decese cauzate de virus au fost printre persoanele nevaccinate. Alți factori, cum ar fi eliminarea măsurilor de distanțare socială sau de purtare a măștii de protecție în multe jurisdicții locale, precum și noile variante ale virusului, au contribuit la decesele cauzate de COVID-19 în 2021.

”Uite, rezultatele vaccinului sunt foarte bune. Și dacă te infectezi după vaccinare, este o formă foarte ușoară. Oamenii nu mor când sunt vaccinați”, a spus Trump.

Fostul lider de la Casa Albă Trump și-a exprimat opoziția față de obligativitatea vaccinului și a purtării măștii măștile, iar Trump a susținut, de asemenea, că infecția anterioară cu COVID-19 protejează într-un mod similar cu vaccinul. Această afirmație este contestată de experții medicali care spun că protecția oferită de trei doze de vaccin este mai puternică decât cea obținută prin infectarea anterioară.

”Uitați de obligativități, oamenii trebuie să aibă libertatea lor, dar, în același timp, vaccinul este una dintre cele mai mari realizări ale omenirii… Am venit cu un vaccin – cu trei vaccinuri. Toate sunt foarte, foarte bune. Am obținut trei dintre ele în mai puțin de nouă luni. Trebuia să dureze cinci până la 12 ani,” a subliniat Trump.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x