Saturday, April 20, 2024

Elon Musk avertizează că civilizația umană se va sfârși. Care este motivul crucial

Must Read

Miliardarul Elon Musk, creierul din spatele companiilor Tesla și SpaceX, care a dat recent un interviu în publicația americană Wall Street Journal, a dat un avertisment omenirii. El a spus că civilizația umană se va sfârși, dacă populația lumii nu crește.

Vorbind despre cea mai nouă inovație a sa, robotul Tesla Bot, Elon Musk a afirmat că humanoidul are potențialul de a fi un substitut al muncii oamenilor, potrivit Independent.

”Nu sunt destui oameni, nu pot sublinia suficient acest aspect”, a spus Musk. El și-a reiterat acum afirmația despre populația lumii, spunând că oamenii trebuie să aibă mai mulți copii, pentru ca civilizația umană să supraviețuiască.

Întrebat de WSJ, dacă acesta este motivul pentru care el are atât de mulți copii, Musk, tată a șase copii, a spus că încearcă să fie un exemplu bun pentru ceilalți oameni, scrie CNBC.

- Advertisement -

În schimb, analiștii de la Morgan Stanley au anunțat într-un comunicat pentru investitori, că ”mișcarea de a nu avea copii din cauza temerilor legate de schimbările climatice este în creștere și are un impact asupra ratelor de natalitate, mai rapid decât orice tendință anterioară din domeniul scăderii fertilității”.

Cercetătării de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA) din Statele Unite au arătat că numărul nașterilor din SUA a scăzut în cele nouă luni după un eveniment de căldură extremă.

Revenind la Elon Musk, el s-a referit la pericole cu care se confruntă civilizația umană. ”Cred că unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație este rata scăzută a natalității, ea fiind în scădere rapidă”.

”Ține-ți minte cuvintele mele. Dacă oamenii nu au mai mulți copii, civilizația umană se va prăbuși”, a punctat miliardarul american.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x