Sunday, June 4, 2023

Imagini uluitoare cu Project Maybach, maşina de lux creată de Mercedes în colaborare cu regretatul Virgil Abloh

Must Read

Mercedes a publicat imagini cu un nou concept de mașină off-road. Este vorba despre Project Maybach, maşina care a fost creată cu ajutorul regretatului designer de modă Virgil Abloh.

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini cu un nou concept, numit Project Maybach. La design-ul acestei maşini a contribuit şi designer-ul de modă Virgil Abloh, care a murit în urmă cu câteva zile

Project Maybach este o mașină electrică, ce are un aspect de coupe de lux și este construită pentru off-road.

Mașina a fost desenată de către Gorden Wagener, șeful de design de la Daimler, în colaborare cu Virgil Abloh. Fiind destinat pentru off-road, Project Maybach este dotat cu componente specifice pentru teren accidentat. Printre aceste elemente se numără: anvelope special create pentru off-road, scut de protecție sub șasiu, bară frontală cu proiectoare LED, aripi demontabile prin șuruburi și un rollcage exterior, scrie publicaţia Motor1, citată de Automarket.

- Advertisement -

Imagini uluitoare cu Project Maybach. Are capotă transparentă şi panouri solare

Project Maybach, maşina de lux creată de Mercedes în colaborare cu regretatul Virgil Abloh, conţine elemente unice. Capota este transparentă şi prevăzută cu panouri solare. Acestea au rolul de a crește autonomia mașinii cu ajutorul energiei solare.

Conceptul este vopsit în două culori contrastante, cu negru pe acoperiș și pe partea din spate și o culoare bej în părțile laterale. Partea din față cuprinde faruri și o grilă cu iluminare LED, iar în spate se regăsesc stopuri LED și sigla Maybach iluminată.

Interiorul mașinii este de culoare bej cu locuri pentru doar doi pasageri. Scaunele pot fi complet întinse, iar pe ușă există și un topor inscripționat cu numele Maybach. Bordul cuprinde un ecran digital montat central și sunt prezente și butoane de reglaj din metal, precum și mai multe spații de depozitare.

Virgil Abloh a fost un creator de modă, fondatorul firmei de fashion Off-White și directorul de creații în cadrul Louis Vuitton. Abloh a murit pe 28 noiembrie, la vârsta de 41 de ani, în urma unei forme rare de cancer la inimă.

Conceptul Project Maybach este expus la Muzeul Rubell din Miami, Florida. Publicul l-a putut admira în intervalul 1-2 decembrie.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This