Friday, June 14, 2024

Imperiul Dedeman se extinde. În ce investesc 10 milioane de euro cei mai bogați oameni din România

Must Read

Frații Pavăl se bucură de un real succes datorită vânzărilor pe care lanțul de magazine Dedeman îl are. Pentru că vin cu rezultate profitabile, cei doi au decis să vină cu o nouă investiție.

Imperiul Dedeman se extinde. Astfel, Dedeman vine cu o nouă achiziție de 10 milioane de euro și deschide foarte curând un magazin, într-o localitate aparte.

Imperiul Dedeman se extinde. În ce investesc 10 milioane de euro cei mai bogați oameni din România

Frații Pavăl au investit nu mai puțin de 25,5 milioane de euro și au inaugurat noi magazine în Sfântu Gheorghe și Ploiești – Blejoi. Astfel, compania a atins un număr de 56 de magazine, 5 centre logistice, un parc auto propriu și mai bine de 12.000 de angajați. Iar planurile lor continuă să fie îndrăznețe, de vreme ce Dedeman a anunțat lansarea unui nou magazin, pe care îl va deschide pe 17 decembrie.

- Advertisement -

Astfel, un nou magazin se va deschide pe 17 decembrie, în Câmpulung Moldovenesc. Al 57-lea magazin Dedeman a avut o investiție care s-a ridicat la 10 milioane de euro. Acesta reprezintă al doilea centru deschis în județul Suceava și al treilea magazin inaugurat în anul 2021. Trebuie să știm că  aproximativ 35,5 milioane de euro au fost investiți în această regiune a țării.

”Este un mare prilej de bucurie pentru noi să inaugurăm încă un magazin Dedeman pe final de an și totodată să ne continuăm investițiile în orașele mai mici, pentru a putea fi cât mai aproape de clienții noștri. Județul Suceava a găzduit și primul nostru magazin de mari dimensiuni, deschis în anul 2003, așadar nu putem fi decât mândri că așezăm un nou magazin pe harta acestui județ, într-o zonă atât de frumoasă a țării noastre, a explicat Dragoș Pavăl, președintele companiei.

Adresa noului magazin Dedeman este pe Calea Transilvaniei nr. 180. Terenul de care dispune noul centru Dedeman are o suprafață de peste 42.000 mp. În total, magazinul ce va fi deschis în curând are o suprafața totală de peste 10.500 mp, dintre care 1.000 mp sunt alocați serei.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x