Tuesday, March 19, 2024

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Must Read

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care permite conducerea cu emisii aproape zero, combinată cu abilități excelente de off-road.

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept ROV, un prototip alimentat cu hidrogen pentru “experiențe off-road”.

Pentru proiectul Lexus ROV Concept, echipa de proiectare a dezvoltat un vehicul care se potrivește bine în toate tipurile de medii naturale. Mașina are toate elementele pure ale unui vehicul de teren, cum ar fi suspensia expusă, barele de protecție proiectate pentru a asigura protecție împotriva oricăror pietre care îi stau în cale, dar și anvelopele late, adaptate pentru toate tipurile de teren.

Dimensiunile sale sunt: ​​3120 mm (lungime), 1725 mm (lățime) și 1800 mm (înălțime). Detaliile luxoase includ un volan din piele, un mâner sculptat al schimbătorului de viteze și scaune cu elemente de suspensie care atenuează impacturile de rulare. De asemenea, scaunele sunt îmbracate într-o piele sintetică rezistentă.

- Advertisement -

Ceea ce este esenţial la noul model, anunţă Lexus, este că propulsorul de un litru vine cu un rezervor de hidrogen cu injecție directă și o cantitate “neglijabilă” de ulei ce este consumată în timpul rulării. Constructorul nu a oferit detalii privind puterea sistemului de propulsie sau autonomie și nici despre o eventuală versiune de serie, scrie Autoexpress.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x