Thursday, April 18, 2024

Minune la Cluj. O icoană a lui Iisus Hristos „lacrimează” de şase zile

Must Read

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor lăcrimează neîntrerupt din data de 2 decembrie.

O icoană a lui Iisus Hristos de la Biserica cu Hramul „Învierea Domnului” din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca a început să lăcrimeze de câteva zile. Credincioșii cred că este o minune și un semn venit din partea Mântuitorului.

Femeile care se ocupă de curățenia din biserică ar fi observat prima dată că icoana a început să lăcrimeze.

După răspândirea veștii, credincioșii au început să vină în număr tot mai mare pentru a vedea cu ochii lor minunea care se petrece la o icoană a lui Iisus Hristos.

- Advertisement -

Preotul paroh spune pentru sursa citată că urma de lacrimi a apărut acum cinci zile şi de atunci s-a tot extins pe icoană, aceasta fiind o fotografie imprimată pe pânză.

Părintele Nicolae Dura a declarat pentru Cluj24 că icoana a început să lăcrimeze în data de 2 decembrie. După slujba de dimineață, doamnele care răspund de curățenie au observat fenomenul.

„A doua zi m-am gândit că locul icoanei pentru ceea ce s-a întâmplat este în altar. Am venit, am luat icoana, am dus-o. Am verificat-o pe partea cealaltă cu ocazia aceasta şi este perfect uscată”, a declarat preotul paroh, Nicolae Dură.

„Icoana a fost așezată la loc iar în următoarele câteva minute, până au luat candela ca să o pună înapoi, au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului Mântuitorului”, a spus părintele Dura.

Semn divin a apărut recent şi într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, din Gorj. Credincioșii prezenți, în lăcașul de cult au descoperit uluiți cum din ochii Fecioarei Maria dintr-o icoană au început să lăcrimeze.

„Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“, a declarat preotul Puiu Popescu.

Biserica tuturor Sfinților este monument istoric construit în anul 1749, în stil Brâncovenesc.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x