Tuesday, April 23, 2024

Nostradamus, cele mai importante 5 predicţii pentru 2022

Must Read

În ediția de duminica seara a emisiunii Descoperiți de la Antena 3, au fost prezentate 5 cele mai importante predicții a lui Nostradamus pe care ar trebui să le urmărim în 2022.

În 1555, Michel de Nostradame ( cunoscut drept Nostradamus) și-a publicat cartea Les Prophéties. Cartea, care conține 942 de catrene poetice, ar fi prezis viitorul.

Renumitul astrolog a fost creditat că a prezis totul, de la ascensiunea lui Hitler până la împușcarea lui JFK. Indiferent dacă ești credincios sau sceptic, nu se poate nega că au existat corelații ciudate între predicțiile lui Nostradamus și evenimentele istorice majore.

Dar ce ne rezervă viitorul apropiat? Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pe care ar trebui să le urmărim în 2022.

- Advertisement -

1. Lovitură de meteoriți şi ploaie de asteroizi ce vor cauza multe daune.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: “dâră lungă de scântei pe cer, făcută de foc”.

2. Inflație

O altă posibilitate serioasă asupra căreia Nostradamus avertizează este creșterea prețurilor într-o economie în declin.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: “Copiile aurului şi ale argintului vor scădea, cele care au fost aruncate în lac, după ce au fost furate în urma descoperiri că totul a fost epuizat şi risipit de datorie. Toate scripturile şi datoriile vor fi șterse”.

Interpretarea acestui catren: Inflația va scăpa de sub control, iar dolarul american se va prăbuși. Aurul, argintul şi bitcoinul vor deveni principalele active în care merită să investim

3. Ascensiunea inteligenței artificiale

Tehnologia a evoluat atât de mult în ultimele decenii încât este greu de prezis ce evoluții vor avea loc de la un an la altul. Acest lucru face și mai impresionant faptul că Nostradamus a emis ipoteze despre inteligența artificială în urmă cu aproape cinci decenii.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: “Cei din Lacul Geneva şi din Mâncon. Toţi s-au adunat împotriva celor din Aquitania: Mulţi germani, mult mai mulţi elvețieni. Vor fi alungați împreună cu cei umani”.

Interpretarea acestui catren: Până în 2022 inteligența artificială poate conduce computerul cu o interfața umană.

4. Foametea în lume va creşte

Foamea în lume ar putea creşte din cauza conflictelor armate. Acest lucru va duce la mișcări mai mari ale populației. Nostradamus a mai adăugat că de 7 ori mai multă oameni se vor spăla pe plaje

5. Omenirea va sta în întuneric timp de 3 zile

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: “Anul 2022 va aduce distrugere apoi pace. Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x