Friday, March 29, 2024

O persoană le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală

Must Read

O persoană tânără s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală şi a cerut să-i fie scos vaccinul împotriva COVID-19 din corp. Aceasta fusese convinsă de familie să își facă vaccinul, dar ulterior s-a răzgândit.

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, a declarat că persoana în cauză a motivat cerința de a ”i se scoate vaccinul” prin faptul că odată cu introducerea serului în corp i s-ar fi implantat un cip.

„Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie. A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul, și că vrea să-i fie scos din corp.

Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este de fapt un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x